Hoe dol we ook op onze kroost zijn, één nadeel hebben ze wel. En dat is dat kinderen zo ontzettend veel spullen nodig hebben. Van speelgoed tot aan wipstoeltjes: de lijst van je babyuitzet is eindeloos. Steps Stokke | kinderfavoritesPraktische opties, zoals de Steps kinderstoel van Stokke, zijn dan ook een echte lifesaver volgens Kinderfavorites. Deze stoel groeit namelijk met je kindje mee en kun je zelf samenstellen naar wens. Zo heb je er lekker lang plezier van (vanaf geboorte tot 36 maanden) én misstaat hij bovendien niet in je interieur!

Stokke is een Noors merk dat in 1932 werd opgericht. Hoewel ze ooit begonnen met het ontwerpen van meubilair voor volwassenen, is Stokke inmiddels een echte expert geworden op het gebied van kinderproducten. Bij Stokke vind je dan ook alles wat je nodig hebt voor je babyuitzet. En naast dat de producten uitblinken in hun elegante en duurzame design, zijn alle kinderproducten ook speciaal ontworpen om perfect in je huis en je leven te passen. Dit houdt in dat alles praktisch en comfortabel is, en garant staat voor de perfecte ergonomie voor je kindje.

Stokke Steps

De Steps kinderstoel is te gebruiken vanaf de geboorte in combinatie met het bijpassende wipstoeltje. Zodra je baby wat groter is, kan de stoel met je kindje en zijn behoeftes meegroeien. Zo beschikt de kinderstoel over accessoires zoals het eetblad, en is super makkelijk – zonder gereedschap- te verstellen. Zo creëer je altijd een comfortabel stoeltje dat voldoende steun aan je kindje biedt. Steps Stokke | kinderfavoritesExtra fijn is dat je kindje altijd op dezelfde hoogte zit als jullie. Dit maakt mee-eten aan tafel wel zo gezellig! En als er wordt geknoeid is er geen reden voor paniek. Zowel de kinderstoel als het wipstoeltje zijn eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

LEES OOK: Heerlijke huidverzorging voor kids

Steps Stokke | KinderfavoritesVoor zowel Olivia als Liam hebben wij inmiddels een Steps kinderstoel aangeschaft. Door de ruime keus aan stoffen en kleuren, hebben we dan ook twee verschillende stoeltjes uitgekozen. Wat wij vooral erg leuks vonden bij het uitkiezen: je kunt de stoel op de website van Stokke zelf samenstellen naar wens en direct in beeld voor je zien zoals hij in het ‘echt’ gaat worden. Uiteindelijk vonden wij het leuk om voor contra te gaan voor Olivia en Liam. Wij kozen voor de kleurencombinatie wit en zwart. Dus Oliva kreeg in zwarte zitting en Liam een witte zoals je op de foto kunt zien.Steps Stokke | kinderfavorites

Wil jij ook je eigen kinderstoel samenstellen? Of wil je de stoel doorgeven als cadeautip? Bekijk de Steps stoel van Stokke dan via deze link!