Onlangs was Liam aan zijn eerste paar babyschoenen toe. We waren op zoek naar schoentjes die voldoende steun bieden en daarnaast comfortabel zitten tijdens het spelen. En eerlijk is eerlijk: de schoentjes moesten er natuurlijk ook leuk en hip uit zien. Bunnies | KinderfavoritesTijdens onze zoektocht verdwaalden we bijna tussen alle verschillende merken en opties die je hebt op het gebied van schoenen voor kinderen. Uiteindelijk kwamen we echter bij Bunnies uit, een merk dat mooie leren kinderschoenen in haar collectie heeft en ons uiteindelijk zeer goed is bevallen!

Bunnies

Bunnies is een Nederlands merk dat in 1842 werd opgericht. Dankzij haar ruime ervaring én doordat ze alleen met de beste Europese materialen werkt, ben je bij Bunnies dan ook verzekerd van kwalitatief goede kinderschoenen van leer. Daarnaast zijn alle kinderschoenen gemaakt onder goede werkomstandigheden, hip en zeer betaalbaar. Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie schoenen voor jongens en meisjes uit, waarbij Bunnies werkt volgens een vier stappen systeem. Elke stap staat voor een fase in het leven van je kind, en zorgt er voor dat de kinderschoen optimaal aansluit bij de behoeftes van je kleintje. Zo richt de eerste fase zich vooral op flexibiliteit, terwijl de laatste fase perfect geschikt is voor actieve peuters en kleuters!

LEES OOK: Ons pronkstuk op de babykamer, Liam’s ledikant!

Voor Liam hebben we uiteindelijk voor een blauwe veterschoen uit de eerste fase gekozen. De leren babyschoenen van Bunnies zijn lekker licht, comfortabel en bovendien flexibel genoeg om mee te kunnen kruipen, spelen en om de eerste stapjes mee te kunnen zetten. Bunnies | KinderfavoritesEn niet onbelangrijk: de hippe babyschoenen matchen prima met allerlei outfits. Zowel onder een joggingpak als een skinny jeans staan deze schoentjes ontzettend stoer. En niet onbelangrijk: ook Liam lijkt zeer tevreden met zijn eerste stappers!

Wil je meer informatie over Bunnies en hun collectie leren kinderschoenen? Klik dan op onderstaande link!

 

Meer informatie vind je HIER!

 

Met welke schoentjes heeft jouw kleintje zijn eerste stapjes gezet?

1 Comment on De eerste Bunnies babyschoenen van Liam!

Comments are closed.