Op stap met Stokke | KinderfavoritesHet is inmiddels allang geen geheim meer dat wij groot fan zijn van Stokke. We lichten al vaker topitems uit en Stokke blijft ons verbazen met hun mooie wagens, praktische meubels en handige gadgets. Zo ook recent met de Stokke Stroller Snack Tray. Toen Olivia klein was, en eigenlijk nu nog steeds wel, kwamen wij vaak één hand tekort. Wij gingen veel op stap en dan leek het soms op een ware volksverhuizing. Klinkt jullie moeders wellicht allemaal als muziek in de oren? Hoe vaak wij liepen te tobben met een drinkfles klaarmaken of dat zij trek had en dat wij onze tas open op straat lieten vallen met alle spullen op de grond. Ja, ik weet het.. Wij zijn niet altijd de ideale ouders en kunnen behoorlijk klunzig zijn. Maar wat hadden wij destijds deze uitvinding graag willen kopen. Ideaal om zowel een drinkfles als een bakje voor bijvoorbeeld fruit, koekje of iets anders lekkers voor haar ten alle tijde bij de hand te hebben.
De tray is eenvoudig te bevestigen op de zitting van de Stokke Xplory® en Stokke Trailz™ kinderwagens. Door de verstelbare hoek kan de tray op de juiste, ergonomisch verantwoorde positie voor je kindje worden geplaatst. Zo blijven hun hapjes en spullen binnen handbereik terwijl ze veilig rechtop kunnen blijven zitten.Op stap met Stokke | kinderfavorites

Heb je een ouder model van de Xplory of Trailz? Geen probleem! Door middel van een adapter kan de tray ook op eerdere modellen van deze kinderwagens worden bevestigd.
Tot slot nog een korte samenvatting waarom deze Snack Tray echt een must is:
  • Makkelijk te bevestigen, verwijderen en schoon te maken.
  • Ergonomisch verantwoord door de verstelbare hoek.
  • Je kan er eten, drinken en speelgoed in meenemen.
  • Geschikt voor de beker en het kommetje van de Stokke Munch Snack Pack.
  • Ook geschikt voor eerdere modellen van de Xplory and Trailz met gebruik van een adapter.

 

Je koopt de Snack Tray via onderstaande link:

 

Koop de Snack Tray HIER!