Wij zijn thuis al even uit de kinderwagens met Olivia die al ruim 3 jaar is. Waar de meeste mannen echter blij worden van een snelle auto, een grote luxetelevisie of een playstation, kan ik ook nu nog altijd heel blij worden van een goede, mooie kinderwagen. De nieuwe kinderwagen van Stokke is zo’n eye-catcher waar ik heel blij van word en zelfs van kan blozen. Lees daarom snel verder. 

>> LEES OOK: Shop the baby look

Nieuw: Stokke Xplory kinderwagen

Goed nieuws voor alle mama’s die net zo dol zijn op mooie kinderwagens als ik. De meest iconische kinderwagen van Stokke, de awardwinnende Xplory uit 2003, is in een totaal nieuw jasje gestoken. Er is volop achter de schermen gewerkt aan vernieuwing én verbetering. De nieuwe Stokke Xplory heeft een multifunctioneel ontwerp waarbij op elk vlak verbeteringen zijn aangebracht, zowel praktisch als wat de looks betreft. Deze wagen is daarmee de elegantste en meest gebruiksvriendelijke kinderwagen in het assortiment. 

Wat is er dan zoal verandert en verbetert?

Om te beginnen is er de nieuwe reiswieg. Deze is niet alleen veilig en praktisch, maar ook ruim en comfortabel. Je kindje kan zo heerlijk uitrusten of slapen tijdens familie-uitjes. Door het vernieuwde draaghandvat, bekleed met duurzaam kunstleer, kun je nu gemakkelijker bij je kindje of kan je de wieg eenvoudig uit de kinderwagen nemen. Twee ruime vakken aan de zijkant bieden je de nodige opbergruimte. Het luchtdoorlatende en milieuvriendelijke matras maken de reiswieg compleet en vormen daardoor een heerlijk veilige omgeving voor je baby tot en met ongeveer zes maanden.

Ergonomie

De hoogteverstelbaarheid waar de Stokke Xplory om bekend staat, is verbeterd om je kindje nog beter te ondersteunen. Zelfs de kleinste baby’s kunnen hierdoor lekker comfortabel liggen. Ook is de overkapping verlengd, om je kindje extra schaduw en bescherming te bieden als het buiten warmer wordt. De voetsteun is samen met een fysiotherapeut ontwikkeld en zo ontworpen om baby’s optimale steun aan hun benen te geven. Ideaal dus voor kleine bungelende beentjes. En dat vinden wij thuis weer een pro! Zeker omdat we nogal eens naar Kaapstad gaan en veel op stap zijn. Dan is een goede ondersteuning essentieel.

Tot slot nog enkele voordelen:

Er is volop geluisterd naar de wensen van ouders. Hier is slim op ingespeeld en eigenlijk sluit ik mij volledig bij deze wensen aan. Zo vroeg Stokke aan ouders wat ze nodig hebben. Het antwoord? Een uitneembare, ruime boodschappentas. De nieuwe tas heeft een inhoud van wel 32 liter en is gemakkelijk schoon te maken.
Luxematerialen
De nieuwe wandelwagen is nu verkrijgbaar in meer materiaal- en kleuropties dan ooit, met een uitgebreid scala aan nieuwe, weelderige stoffen van hoge kwaliteit. Denk aan geborstelde stoffen in Lilac en Grey, Athleisure (mesh) Pink of Grey of de mooie basiskleur Lotus Pink. Daarnaast zijn de stoffen waterafstotend en bieden ze UPF 50 bescherming voor je kindje.
Unieke in hoogte verstelbare handgreep
Ook het comfort van de ouder dragen ze bij Stokke hoog in het vaandel. De innoverende handgreep is in hoogte verstelbaar, waardoor het aan te passen is aan ieders voorkeuren, hoe lang je ook bent.
Makkelijk op te vouwen
De nieuwe Stokke Xplory is nu met één simpele stap in te klappen, door een eenvoudige opvouwtechniek waarvoor je zelfs maar één hand nodig hebt.

 

 

Ga naar de website voor het volledige assortiment aan accessoires. De vernieuwe Stokke® Xplory® is beschikbaar vanaf €1049,-.