Sinds de geboorte van onze kinderen hebben wij een neus ontwikkelt voor producten die handig voor onze kinderen én onszelf zijn. Zo zijn we dol op stoeltjes, bedden en andere meubelstukken die met de kids meegroeien. Op deze manier weten we zeker dat we er lang plezier van hebben en duurzaam bezig zijn. We hoeven bovendien maar een meubelstuk te kopen die we vervolgens jarenlang op verschillende manieren gebruiken. De Evolve 3-in-1 kinderstoel is zo’n musthave. Wij lichten hem uit.

De Evolve 3-in-1 kinderstoel van Ergobaby

Een van onze nieuwste vondsten? Dat is de Evolve 3-in-1 kinderstoel van Ergobaby. Deze kinderstoel kan op maar liefst drie manieren gebruikt worden zonder dat je hier gereedschap voor nodig hebt. Wel zo fijn voor alle mama’s en papa’s met twee linkerhanden (of weinig tijd). In dit blog vertellen we je graag meer over deze praktische kinderstoel voor kinderen van alle leeftijden!

BEKIJK DE STOEL HIER!

Over Ergobaby

Ergobaby is opgericht door Karin Frost. Deze alleenstaande moeder was opzoek naar een comfortabele manier om haar baby op haar lichaam te kunnen dragen. Aangezien de bestaande draagzakken niet aan haar wensen voldeden, besloot ze zelf een draagzak te ontwerpen. Met succes, want al snel waren haar zoontje én verschillende mensen in haar omgeving enthousiast. Zo enthousiast zelfs dat Karin besloot een kleine oplage te fabriceren en te verkopen.

OOK LEUK: Kruipen vs billenschuiven

De draagzakken werden al snel razend populair en nadat Karin haar miljoenste draagzak verkocht, besloot ze haar collectie uit te breiden met een inbakerdoek. In de jaren hierna bleef Ergobaby zich ontwikkelen en werden diverse ergonomische én superhandige producten op de markt gebracht. Het idee achter Ergobaby bleef altijd om het comfort van kinderen en hun ouders te vergroten. Zo ontstond ook het idee om wipstoeltjes en kinderstoelen te ontwerpen die meegroeien met het kind.

Evolve 3-in-1 kinderstoel

De Evolve 3-in-1 kinderstoel is geschikt voor kinderen vanaf zes maanden. Zo gebruik je de kinderstoel bijvoorbeeld als je je kleintje te eten gaat geven. Doordat de stoel heel eenvoudig schoon te maken is, hoef je je niet druk te maken over wat geëxperimenteer en geklieder met eten. Het tafelblad mag zelfs in de vaatwasser! Uiteraard is de stoel ergonomisch, verstelbaar en voorzien van een veiligheidsharnas.

Ergobaby kinderstoel

Als je kind ongeveer drie jaar oud is, kun je de kinderstoel – zonder gereedschap – ombouwen tot een gewone stoel. Deze stoel is handig om te gebruiken als je kind aan tafel eet of speelt. De stoel kan een gewicht tot 99,7 kg dragen. Je kunt er dus gerust ook zelf op gaan zitten als je met je kindje aan het spelen bent of om een andere reden een extra stoeltje nodig hebt. Wel zo handig als je onverwachts visite krijgt!

Keukenhulp voor kleine kinderen

Tot slot kan de stoel worden omgebouwd tot keukenhulpje. Op deze manier is de stoel geschikt voor kinderen van twee tot ongeveer zeven jaar oud (maximaal 45,4 kg). Dankzij het keukenhulpje kan je kind meehelpen tijdens het koken, maar je kunt het hulpmiddel natuurlijk ook in allerlei andere situaties gebruiken. Een groot voordeel van de Evolve 3-in-1 kinderstoel is niet alleen dat je hem makkelijk kunt ombouwen en verstellen, maar ook dat je hem razendsnel kunt opbergen en inklappen. De kinderstoel staat hierdoor niet snel in de weg.

Kinderstoel die bij elk interieur past

De Evolve 3-in-1 kinderstoel is wat ons betreft een echte aanrader. Niet alleen kun je hem op verschillende manieren gebruiken, de kinderstoel is ook praktisch. Zo is het altijd een voordeel als je spullen van de kinderen (die snel vies worden) makkelijk kunt schoonmaken. Tot slot ziet de stoel van Ergobaby er strak en vrij neutraal uit. Hij past hierdoor prima in elk interieur en zal hierdoor ook door grotere kinderen gebruikt kunnen worden.

 

BEKIJK DE STOEL HIER!