Limited edition Stokke | KinderfavoritesTijdens mijn zwangerschap heb ik volop gefantaseerd over hoe het zou zijn om weer achter een kinderwagen te lopen. De opgeslagen wagen van Olivia was nog prima, maar stiekem droomde ik van een nieuwe. Een die nog beter en mooier was. Een kinderwagen is immers meer dan een mogelijkheid om ons van A naar B te verplaatsen. Er is zoveel keus op kinderwagengebied en ik wilde mij daarom goed oriënteren. Met de ervaring van de babytijd met Olivia op zak, wist ik al een aantal dingen die ik zeker wél of zeker niét wilde. Zo moest de wagen onder andere makkelijk inklapbaar zijn, niet te veel ruimte innemen als hij ingeklapt is en genoeg ruimte voor boodschappen hebben (dat laatste is een illusie, want daar heb ik voor mijn gevoel soms een vrachtwagen voor nodig). Een andere grote wens, misschien wel de grootste, was een wagen die mij dichter bij mijn kindje zou laten komen. Want hoe lekker zou het zijn om tijdens de drukte even lekker op pad te kunnen gaan om echt even te genieten van dat moment samen? Maar waar zou ik zo’n kinderwagen kunnen scoren? Inmiddels duurde mijn zoektocht eigenlijk de hele zwangerschap lang. Vele wagens heb ik uitgeprobeerd en ik heb mij suf gelezen op het internet, waar ik op zoek ging naar ervaringen van andere ouders, met ondertussen bovenstaande wensen in mijn achterhoofd.Limited edition Stokke | Kinderfavorites

Limited edition Stokke

Langzamerhand wist ik het zeker: het zou een Stokke kinderwagen worden. Iedereen die wel eens achter deze kinderwagen heeft gelopen, zal het met mij eens zijn: dit is een topper. Ik vind wel dat er een hoog prijskaartje aanhangt, maar je krijgt zoveel waar voor je geld. Dat is een ding dat zeker is. Ik was alleen nog aan het twijfelen over het type en daarom ging ik langs bij de grotere babyzaken. Het leuke aan de grotere babyzaken is dat je hier uitgebreid kan testen. Sommige winkels hebben zelfs een soort parcours uitgezet waar je met verschillende ondergronden kunt ’testrijden’. Al snel was de keuze hier gemaakt. Bovenaan mijn wenslijstje kwam de Stokke Xplory. De volgende vraag rees echter al snel. Oke, we hadden een prachtige wagen op het oog, maar welke kleur ging het worden? Er is namelijk een walhalla aan mooie kleuren. Er werd mij verteld dat er binnen enkele maanden limited edition variant werden uitgebracht, namelijk de Xplory 6 Balance. Deze wagen zou mij helpen om meer momenten van kalmte en verbinding te krijgen tussen mij en mijn kleintje. Dat klonk als muziek in de oren. Er zouden immers mega drukke tijden aankomen met de verhuizing naar een klushuis vlak voor de bevalling. Terwijl ik mij verder in deze wagen verdiepte, werd ik steeds enthousiaster. Ik wist het zeker: deze kinderwagen moest en zou er komen wanneer onze kleine ‘Rambo’ geboren was.Limited edition Stokke | Kinderfavorites

Liefde op het eerste gezicht

Toen ik de kinderwagen enkele weken na de geboorte van Liam ontving, was het dan ook liefde op het eerste gezicht. Want jeetje, wat was hij mooi. Maar hij was niet alleen een lust voor het oog, hij voldeed ook aan al mijn eerder genoemde wensen. Zo is hij makkelijk inklapbaar, heeft hij een grote tas voor de boodschappen en neemt hij weinig ruimte in wanneer hij is ingeklapt. Maar er is zoveel meer. Zoals we van Stokke gewend zijn, wordt er volop met innovaties gewerkt. Ook voor de limited edition is keihard gewerkt om zoveel mogelijk ouders te kunnen laten genieten van ieder wandelmoment.

Naast alle handige aspecten die we van de Xplory gewend zijn, zoals de in hoogte verstelbare onderdelen, de ruime boodschappentas, de vergrendelbare zwenkwielen en de makkelijke opvouwbaarheid met één hand, heeft deze limited edition een aantal fijne extra’s. De luxueuze, zachte seat inlay van de Xplory Balance is gemaakt van hoogwaardig, ademend materiaal dat helpt om je kleintje verkoeling te geven. Dat is geen overbodige luxe met de extreme hitte die we momenteel hebben! Tegelijkertijd geeft het je kindje het gevoel dat het op een wolk ligt. Er is een mogelijkheid om de wagen uit te breiden met allerlei gadgets, waaronder een zonwering. De optionele zonwering zorgt voor SPF50+ bescherming en een oase van rust. Zelfs in de drukste straten en cafeetjes kan deze zonwering een relaxmomentje bieden, waarbij je kindje zicht op jou houdt: een gevoel van veiligheid waardoor er fijn weggedroomd kan worden. Voor ultiem comfort kan de Xplory Balance afgemaakt worden met een handige reiswieg, een fijne voetenzak en een stijlvolle luiertas.Limited edition Stokke | KinderfavoritesLimited edition Stokke | Kinderfavorites

Tranquil Blue

Deze limited edition kinderwagen en bijhorende accessoires zijn verkrijgbaar in twee chique kleuren: Tranquil Blue en Soothing Pink. Het ligt natuurlijk voor de hand dat ik voor Tranquil Blue ben gegaan, maar ook Soothing Pink is prachtig. Deze twee uitvoeringen stralen zowel elegantie als rust uit, waar de dag je ook brengt. En niet geheel onbelangrijk: al het textiel is gemaakt van gerecycleerd PET-materiaal en is bovendien waterafstotend. Tel daar de verstelbare stoel bij op en jij en je kleintje kunnen samen genieten van de fijnste wandelmomenten.Limited edition Stokke | Kinderfavorites

Inmiddels is Liam alweer een paar weken oud en is er in huis bergen werk verzet. De keuken is geplaatst, de vloer inclusief vloerverwarming is gelegd, de muren zijn grotendeels gestuct en geschilderd en ook op de eerste etage krijgt alles beetje bij beetje meer vorm. Toch was het nog altijd een behoorlijk hectische tijd en daarom probeerde ik die extra momentjes te pakken door heerlijk samen te gaan wandelen. Ik mag mij wel een geluksvogel noemen met een mooi park op loopafstand van ons nieuwe huis. Daar ga dan ook dagelijks naartoe om te wandelen. En uiteraard gaat de Stokke Xplory 6 Balance met een stralende Liam erin met mij mee.Limited edition Stokke | Kinderfavorites

 

Meer informatie en prijzen vind je via onderstaande link:

Koop de Limited Edition HIER!