Het inrichten van babykamer was één van de hoogtepunten tijdens onze zwangerschap. Van de voorpret tot het uitgebreide shoppen: wij werden er in ieder geval erg blij van! En dan met name van ons ledikant van Ukkepuk meubels. Dit Nederlandse merk –met handgemaakte en in Nederland gefabriceerde- meubels wist ons hart namelijk al snel te veroveren.UKKEPUK MEUBELS zijn sterk, duurzaam en handgemaakt. Deze kindermeubels zijn een eye-catcher voor de baby- en kinderkamer. Dit is ledikant Vrolijk uit het kindermeubelmerk.Ukkepuk meubels is een echt Dutch Design merk, opgericht door ontwerper Paul Nederend. Het doel van Ukkepuk meubels is om genderneutraal kindermeubilair te ontwerpen, gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Naast dat het merk een speelse, moderne en mooie look voor de babykamer creëert, vergeten ze niet dat kindermeubilair ook vooral functioneel, verantwoord en veilig moet zijn. Je baby moet namelijk zorgeloos kunnen slapen én spelen in zijn eigen kamertje!

Ukkepuk meubels

Bij Ukkepuk meubels vind je alles wat je voor de babykamer nodig hebt qua meubels. En je kunt het meubilair ook prima mixen & matchen.

Ukkepuk meubels beschikt over 6 collecties genaamd Vrolijk, Leuk, Sterk, Tof, Gaaf en Stoer. Allemaal hun eigen vormgeving en accenten. Zo hebben de meubels uit de collectie ‘Vrolijk’ een retro look met een knipoog naar vroeger. De meubelserie “Leuk” is strak en rustig vormgegeven met veel sfeervolle details.  en bij “Tof” kom je een heel TOF peuterbed tegen in de vorm van een auto en met wielen die echt kunnen draaien! Welke peuter wil daar niet in slapen? De meubels van “Sterk” hebben een krachtig karakter en de box die je tegenkomt bij “Gaaf” is echt een eye-catcher in de woonkamer.De montage van de spijlen is zichtbaar en geeft de baby box een stoer uiterlijk, maar het heeft ook een functioneel aspect; elke spijl is te verwijderen. De baby box is lekker groot en de bodem is (uiteraard) op twee plaatsen te monteren. De serie “Stoer” bestaat uit stevige, robuuste en strakke kindermeubels die allemaal stevig in hun schoenen staan. Kortom voor elke sfeer een passend kindermeubel te vinden voor jouw baby- of kinderkamer. In deze collecties vind je alles wat je voor de babykamer nodig hebt qua meubels. En je kunt het meubilair ook prima mixen & matchen. Tot slot is er een optie voor maatwerk als je speciale wensen hebt.

LEES OOK: Heerlijk slapen onderweg? Dat kan in een babynestje!

Duurzaam en sterk ledikant Vrolijk

Na het bekijken van de collecties in de showroom in Woerden werden wij spontaan verliefd op Ledikant Vrolijk. Dit ledikantje heeft een subtiele retro look en doet zijn naam absoluut eer aan!Ukkepuk meubels, een webshop vol handgemaakte kindermeubels die je hart snel veroverd. Met hoge kwaliteit en door de eigenaar gemonteerd aan huis.

Ledikant Vrolijk is geschikt voor kinderen tot ongeveer 3 jaar, en wordt handgemaakt in de kleuren wit, legergroen, cyaan en grijs. Eventueel kun je bij Ukkepuk meubels ook meteen een matras voor het ledikant kopen, zodat het bedje meteen klaar is voor de baby. Het leukste detail aan Ukkepuk meubels vinden wij echter dat Paul Nederhand het ledikant hoogstpersoonlijk kan komen monteren. Dit kan je via een optie voor een kleine meerprijs erbij bestellen. Naast dat zijn enthousiasme over verantwoord kindermeubilair aanstekelijk is, is het ook gewoon erg leuk om het brein achter dit Dutch Design merk te mogen ontmoeten. En hoe stoer is het als je je baby later kunt vertellen dat zijn bedje in elkaar is geknutseld door een echte ontwerper?UKKEPUK MEUBELS zijn sterk, duurzaam en handgemaakt. Deze kindermeubels zijn een eye-catcher voor de baby- en kinderkamer. Dit is ledikant Vrolijk.

Bekijk Ledikant Vrolijk en de rest van de collectie van Ukkepuk meubels via onderstaande link.

 

Bekijk de hele collectie HIER!

 

Met welke babymusthaves heb jij je babykamer opgevrolijkt?

UKKEPUK MEUBELS zijn sterk, duurzaam en handgemaakt. Deze kindermeubels zijn een eye-catcher voor de baby- en kinderkamer. Dit is ledikant Vrolijk.