Wie Kinderfavorites volgt, weet dat wij groot fan zijn van de schoenen van Bunnies JR. Ook voor dit seizoen hebben zij weer volop leuks voor ieder wat wils. Of je nou op zoek bent naar de eerste schoentjes, hippe sneakers of een vrolijke print, bij Bunnies kan iedereen slagen. Wij lichten vandaag de meidencollectie uit. Lees daarom snel verder.

Olivia is heeft vanaf haar eerste pasjes de schoenen gedragen en ook Liam loopt er maar wat graag op. En wat ook leuk is om te delen, wij hebben recent een enorme donatieactie opgezet voor de ‘Kinderen van de minimagroep’.

Lees verder: Doneeractie kinderschoenen!

Bunnies JR meisjescollectie

Bunnies JR is een Nederlands merk dat in 1842 werd opgericht. Dankzij haar ruime ervaring én doordat ze alleen met de beste Europese materialen werkt, ben je bij Bunnies JR dan ook verzekerd van kwalitatief goede kinderschoenen van leer. Daarnaast zijn alle kinderschoenen gemaakt onder goede werkomstandigheden, hip en zeer betaalbaar. Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie schoenen voor jongens en meisjes uit, waarbij Bunnies JR werkt volgens een vier stappen systeem. Elke stap staat voor een fase in het leven van je kind, en zorgt er voor dat de kinderschoen optimaal aansluit bij de behoeftes van je kleintje. Zo richt de eerste fase zich vooral op flexibiliteit, terwijl de laatste fase perfect geschikt is voor actieve peuters en kleuters!

OOK LEUK: Animal Friendly collectie!

Van eerste schoentjes tot aan hippe sneakers

Wij geven hieronder graag een impressie van onze favorieten maar er is nog veel meer leuks. Bunnies JR meisjescollectieZeker de moeite waard om via onderstaande link de website te bezoeken en jouw favoriete paar uit te zoeken!

Bekijk de volledige collectie meisjesschoenen HIER!