Afgelopen weekend kreeg ik al een beetje een lentegevoel. De temperatuur was goed, er was weinig wind en geen regen. Dus besloot ik op zoek te gaan naar leuke sandalen voor mijn dochter Yuna. Ben jij benieuwd welke zij uitgekozen heeft? Lees dan gauw verder.

5x sandalen van het merk Friboo

Wanneer de temperatuur oploopt, vervangen wij de schoenen voor sandalen en slippers! Dat is lekker koel en natuurlijk heel schattig bij de meisjes. En met het beetje lentegevoel van afgelopen weekend begon het te kriebelen en ging ik op zoek naar sandalen voor mijn dochter van 4 jaar oud. Via Zalando kwam ik het leuke merk Friboo tegen. Uiteindelijk heb ik er een aantal besteld en Yuna mocht kiezen!

sandalen

sandalen

Deze sandaaltjes zijn natuurlijk geweldig door de gouden glitters en de leuke zolen. De binnenzool is van imitatieleer, dus wellicht niet de beste keuze voor de echt hete dagen. Wel heel erg leuk voor de lente! Yuna koos de bovenste!

>> LEES OOK: 5x badpakjes voor meisjes

sandalen sandalen sandalenDeze drie hebben een leren voetbed, perfect voor de echt hete zomerdagen! Nog leuker is de prijs. Al deze sandaaltjes zijn te koop voor € 29,95 of € 34,95 bij Zalando en verkrijgbaar vanaf maat 28. Let op! Ze zijn wat aan de kleine kant.

Overigens vond mijn dochter de sandalen met balletjes ook heel leuk, dus kocht ik twee paar ;).

Laat jij weten welke jij het leukste vindt?

 

Liefs, Joene