Wanneer jouw kleine spruit een nieuw bed krijgt, hoort hier natuurlijk ook beddengoed , zoals kinderdekbedovertrekken bij. Bij onze zoektocht naar het perfecte dekbedovertrek kwamen wij uit bij Snurk Amsterdam. Wellicht ken je ze al en anders maak ik je graag enthousiast in dit artikel. Lees daarom snel verder. 

Kinderdekbedovertrekken van Snurk Amsterdam

Een nieuwe spannende fase, een nieuw bed voor Olivia. Maar ook was zij inmiddels uit haar slaapzak gegroeid en moesten wij op zoek naar een dekbed. Deze vonden wij bij Snurk Amsterdam. Hij is heerlijk warm en comfortabel. Het uitgangspunt van Snurk Amsterdam is altijd dat zij leuke dingen willen maken. Inmiddels veroveren zij zelfs de Amerikaanse markt met hun realistische prints. Zo zie je een dinosaurus, een zeemeermin, een beer, dennenappels, een prinsessenjurk en meer in de collectie. Kortom met zo’n dekbed moest en zou ik een feestje maken voor Olivia om in haar nieuwe bed te gaan slapen.

Dekbedovertrek voor Olivia

Met het perfecte dekbed in huis werd het tijd om ons te gaan oriënteren op een mooi dekbedovertrek. Ondanks dat Olivia een goede slaper is vond ik het belangrijk om het toch zo aantrekkelijk mogelijk voor haar te maken. Ik wilde daarom ook een dekbed die voor het oog een lust was. Als ik haar de kans gaf werd het een Elsa dekbed maar dat vind ik iets minder fraai staan in ons interieur dus ging ik op zoek naar een minstens zo mooi alternatief. Ik kwam al snel uit bij Snurk Amsterdam. Dit merk begon ooit met een dekbed dat oogde als een kartonnen doos en stoep. De opbrengsten ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland en verkocht binnen no-time uit. Extra leuk detail is dat het label door Nederlanders is opgericht en keer op keer opgepikt wordt door designbloggers.

De dekbedovertrekken van Snurk Amsterdam zijn verkrijgbaar in diverse maten. Wij hebben voor Olivia’s nieuwe bed gekozen voor onderstaand model en de maat 135 x 200 cm. Kinderdekbedovertrek SNURK blauwe prinsessenjurk

Dit dekbedovertrek koop je hier voor €59,95.

Kinderdekbedovertrekken voor meisjes

SnurkHet dekbedovertrek met prinsessenjurk koop je hier vanaf €59,95.

Het dekbedovertrek met zeemeermin koop je hier vanaf €59,95.

Dekbedovertrekken voor jongens

En ook voor de jongens hebben ze ontzettend veel leuke kinderdekbedovertrekken. Zo hebben we voor Liam al hun safari dekbedovertrek aangeschaft. Maar er is nog veel meer. Ook hier lichten we onze favorieten graag voor je uit.

Kinderdekbedovertrek Snurk Amsterdam Haai

Het dekbedovertrek met haai koop je hier vanaf €54,95.

Kinderdekbedovertrekken Snurk Amsterdam Dino

Het dekbedovertrek met dino koop je hier vanaf €59,95.

Kinderdekbedovertrekken Snurk Amsterdam web met verkeer

Het dekbedovertrek met weg en verkeer koop je hier vanaf €59,95.

Benieuwd naar de overige collectie dekbedovertrek voor kinderen? Ze hebben namelijk nog veel meer moois. Uiteraard vind je bij Snurk Amsterdam een veel uitgebreidere collectie waaronder de dekbedovertrekken voor volwassenen. Die vind je hier bij onderstaande links:

 

Bekijk de volledige volwassen collectie HIER!

 

Bekijk de volledige kindercollectie HIER!

 

2 Comments on Kinderdekbedovertrekken van Snurk Amsterdam

Comments are closed.