Ken jij de cowboylaarzen van Bootstock al?. Wij lichten ze voor je uit bij Kinderfavorites én delen hun inspirerende verhaal. Wij zijn heel enthousiast en hopen dat jou ook te maken. Lees daarom snel verder.

Het Nederlandse label Bootstock heeft een prachtige collectie handgemaakte en duurzame cowboylaarzen voor kinderen en volwassenen. Bootstock is een Nederlands schoenenmerk dat de mooiste laarzen ontwerpt. Wanneer je van vintage, bohemian en western houdt, is dit jouw merk. Alleen de beste vakmensen werken aan het ontwikkelen van de laarzen, waarbij altijd de kwaliteitsnormen worden gehanteerd. De laarzen zijn handgemaakt en bestaan volledig uit koeienleer waarbij er veel aandacht is besteed aan met de hand aangebrachte stiksels.

Klik hier voor de directe link naar de webshop van Bootstock 

Bootstock: Hoe het allemaal begon

Dit fantastische schoenenmerk is voortgevloeid uit het kledingmerk Little Stories, opgericht door Mariska. Dit merk hebben we eerder eens belicht bij onze kinderfavorites. Ook bij dit kledingmerk zag je weer de toewijding en zorg terug in de kleding en de kwaliteit. Een uniek merk voor slow fashion, fashion to last a lifetime. Het Nederlandse label Bootstock heeft een prachtige collectie handgemaakte en duurzame cowboylaarzen voor kinderen en volwassenen.Het motto ‘Tell us your story, go out and discover!’, past perfect bij de laarzen van Bootstock. Immers, als je op ontdekkingstocht gaat, dan doe je dat toch het liefst op een paar comfortabele en stijlvolle laarzen! Deze laarzen werden destijds toegevoegd aan de collectie kleding omdat Mariska’s dochter, Anne-Roos heel graag cowboyboots wilde. Ze droeg ze zelf altijd maar kon geen originele vinden in Nederland. Tijdens haar zoektocht kwam ze uiteindelijk uit in Amerika en de leverancier werd achterhaald na een flinke zoektocht. Deze paste betreft kwaliteit en duurzaamheid perfect bij Little Stories destijds. Dit waren handgemaakte leren boots van hoogwaardige kwaliteit. Omdat de laarzen zo goed werden ontvangen heeft Mariska besloten om zich volledig te focussen op de boots. En wat een timmert zij hard aan de weg, fantastisch!

Lees ook: Sproet & Sprout in de spotlights

Het Nederlandse label Bootstock heeft een prachtige collectie handgemaakte en duurzame cowboylaarzen voor kinderen en volwassenen.

De beste kwaliteit voor stijl én comfort

Kindervoeten zijn nog volledig in ontwikkeling. Het is dan ook enorm belangrijk schoenen te kiezen die in de eerste plaats ondersteuning bieden voor de groeiende kindervoet. De schoenen die je kind tijdens de groei draagt, zijn heel belangrijk voor de vorming van de voet. Er is dan ook enorm veel onderzoek gedaan naar welk ontwerp het best past bij de groeiende kindervoet. Ook aan de beweeglijkheid van kinderen is gedacht. Daarom hebben de laarzen van het merk een rubberen zool voor voldoende grip. Als het dan ook nog eens een stijlvol paar is, is dat heel mooi meegenomen.

 

Bekijk de kinderlaarzen HIER!

 

cowboylaarzen van Bootstock

Duurzaamheid en veiligheid staan voorop

Terwijl het merk werkt aan de beste schoenen voor je kind, wordt er ook aan de medewerkers gedacht. Er wordt gewerkt conform de ISO 45001 voor Arbo & Veiligheid op de werkvloer. Ook duurzaamheid en milieuvriendelijke bedrijfspraktijken hebben volle aandacht bij dit merk.meisje draagt een jurk en cowboylaarzen van Bootstock

Collectie cowboylaarzen van Bootstock

De laarzen van dit merk zijn zo populair dat de collectie verder wordt uitgebreid. Zo haal je niet alleen de cowboy in kids naar boven, maar ook in toddlers en dames. Je koopt al een mooi paar laarzen vanaf maat 19. Voor de grotere kids koop je de mooie laarzen in western stijl vanaf maat 24. Ik ben zelf helemaal wild van dit merk, vooral vanwege de hoge kwaliteit. Olivia heeft haar ‘verkooptalent’ al getoond door menig klasgenoot enthousiast te maken met de prachtige laarzen die ze regelmatig naar school draagt. De laarzen zijn van uitstekende kwaliteit waardoor Olivia ook op school lekker kan rennen, klimmen en klauteren. Olivia draagt ze graag onder een rokje of een flare broek, maar eigenlijk kan je er eindeloos mee combineren. En wij leven onder het motto ’twinning is winning’. Daarom heb ik zelf ook hetzelfde paar uit de kindercollectie de “Barnwood” gekozen. Deze kun je namelijk tot maat 39 bestellen. Twinning, wij houden ervan!

 

Bekijk de website HIER!

 

Bekijk de dameslaarzen HIER!

 

 

*Alle Fotocredits: Barbara van Bybarfotografie