Kinderschoenen kopen is elke keer weer een hap uit het budget en dat was onze reden om een doneeractie op poten te zetten. Toch is het wat Kinderfavorites betreft wel een investering die zijn geld dubbel en dwars waard is. Kinderen moet namelijk comfortabel kunnen lopen, rennen, springen en gek doen met hun schoentjes. Daarnaast hebben wij van Kinderfavorites een zwak voor kinderschoenen die er hip uit zien. Wat is er immers leuker dan je zoon of dochter cool aankleden met matchende schoentjes? Precies om deze redenen zijn wij al al jaren fan van de schoenen van Bunnies JR en Braqeez. Wij schrijven op ons blog dan ook regelmatig over de collectie van Bunnies JR en de stoere schoenen die wij hebben gekocht voor onze kids Liam en Olivia. En hoewel wij iedereen de schoentjes van harte aanraden, merken we in de praktijk dat het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is om nieuwe kinderschoenen te kunnen kopen.

Doneeractie Bunnies JR en Braqeez

Weinig budget over voor “extraatjes” zoals kinderschoenen. In onze omgeving komen we namelijk veel mensen tegen die zich aan een streng weekbudget moeten houden en eigenlijk weinig geld overhouden voor “extraatjes”. Nieuwe kinderschoenen zijn dan ook uitgave die ze zich eigenlijk niet kunnen veroorloven. Bunnies JR DoneeractieSpeciaal om deze ouders en kids een hart onder de riem te steken besloten wij van Kinderfavorites in samenwerking met Bunnies JR, Braqeez en Minimagroep Hoofddorp en omgeving een doneeractie op te zetten. Minimagroep Hoofddorp en omgeving is een organisatie die zich voornamelijk richt op initiatieven in de omgeving waarbij buurtgenoten mensen helpen die het écht nodig hebben. Dit kan vaak al met super kleine acties en donaties. Ons doel was om meerdere kids blij te kunnen maken met een nieuw stel schoentjes. Gelukkig was Bunnies JR en Braqeez direct net zo enthousiast als wij en besloten zij direct 30 paar kinderschoenen te doneren voor het goede doel.Bunnies JR en Braqeez doneeractie

Mooie kinderschoenen en blije gezichtjes

Tijdens het uitdelen van de schoenen hebben we ontzettend veel persoonlijke en schrijnende verhalen gehoord van buurtgenoten. Hoewel deze verhalen een diepe indruk hebben gemaakt, zullen de blije gezichtjes van de kinderen ons het meest bijblijven. Wat was het leuk om zoveel kinderen gelukkig te zien met hun nieuwe schoenen. Wij weten dan ook zeker dat ze lang plezier zullen hebben van de mooie en kwalitatief goede kinderschoenen van Bunnies JR en Braqeez! Wij hopen bovendien in de toekomst meer acties op te kunnen zetten om de wereld een stukje mooier te maken. We beseften ons na deze doneeractie namelijk nóg meer hoe belangrijk het is om voor elkaar klaar te staan. Met dit verhaal hopen we bovendien jou te inspireren om mensen uit de brand te helpen. Ook met een klein gebaar kun je namelijk een grote indruk maken. Geef oude schoentjes bijvoorbeeld weg aan een ander kindje of bied je hulp op een andere manier aan! Tot slot willen we natuurlijk Bunnies JR en Braqeez van harte bedanken. Dankzij Bunnies JR en Braqeez hebben we van de doneeractie een succes gemaakt én voor heel veel blije kinderen en ouders gezorgd.

Super bedankt (ook namens de kids)!