BunniesJR is één van onze favoriete kinderschoenenmerken. Als geen ander snappen ze namelijk hoe belangrijk het is om op een verantwoorde én hippe manier de eerste stapjes te zetten. Met hun nieuwe Animal Friendly collectie richten ze zich bovendien op alle kleine dierenvriendjes. BunniesJR is één van onze favoriete kinderschoenenmerken. Wij lichten graag hun Animal Friendly Kinderschoenen uit. Echt een aanrader!De kinderschoenen zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig vegan leer, wat betekend dat er géén dierlijke producten worden gebruikt voor de productie van deze toffe schoentjes.

BunniesJR

BunniesJR is een Nederlands kinderschoenenmerk met meer dan 150 jaar ervaring. BunniesJR staat er om bekend om voortdurend in te spelen op de laatste trends én om altijd aan de wens van kinderen en hun ouders te voldoen. Met de Animal Friendly collectie beantwoorden ze de vraag naar diervriendelijke kinderschoenen. Hippe schoentjes waar niet alleen alle dierenvrienden blij van worden, maar ook de wereld om ons heen. Extra belangrijk hierbij is dat de schoentjes niet alleen vegan zijn, maar ook duurzaam. Zo zijn de verzendzakken en dozen gemaakt van gerecycled plastic en karton, en kiest BunniesJR er altijd voor om milieubewust en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo doneert BunniesJR per verkocht paar €1,- aan de mensen en dieren in Australië, die door bosbranden veel verloren zijn.

Onze review van de Animal Friendly Kinderschoenen

Sinds Liam een loopkar heeft, is hij niet meer te stoppen. Het liefst loopt hij de hele dag door de woonkamer. Een goed paar schoenen zijn dan ook essentieel. Bij Kinderfavorites proberen we bij het uitzoeken van kinderschoenen niet alleen te letten op design, maar ook op duurzaamheid. Ons oog viel dan ook al snel op deze vegan white/yellow Animal Friendly schoentjes. Deze kinderschoenen hebben een mooie leatherlook uitstraling, passen bij elke outfit en zijn super comfortabel. Door de stevige zool en het gripvaste profiel kan Liam hier dan ook zorgeloos mee lopen, rennen en spelen. En daar wordt niet alleen Liam heel blij van, maar wij (en de rest van de wereld) ook!

Ben je op zoek naar vegan en duurzame kinderschoenen? Bekijk de white/yellow Animal Friendly schoentjes van Liam dan op de website van BunniesJR.

 

Bekijk de Animal Friendly collectie HIER!

 

Waar let jij op bij het uitzoeken van schoentjes voor je kleintje?