Lezen met kinderen is leuk en educatief. In huize Kinderfavorites hebben we meerdere favorieten, waaronder de boekjes over Muis van Lucy Cousins. Daarom vertellen we je vandaag graag meer over deze leuke kinderboekjes én maak je kans op het kinderboekje ‘Muis is jarig’ dankzij onze winactie (waar je later in dit artikel meer over leest).

Lucy Cousins

Lucy Cousins is wereldwijd bekend dankzij haar leuke kinderboekjes. Naast dat Lucy tekent vanuit haar hart, kan ze zich ook perfect inleven in de wereld van kleine kindjes. Met de opvallende kleuren, duidelijke lijnen en kinderlijke eenvoud weet ze dan ook zowel baby’s als peuters, kleuters en stiekem ook hun ouders eindeloos veel leesplezier te bezorgen. Is je kindje bijvoorbeeld dol op dieren? Met het kinderboekje ‘De dieren van Muis’ leer je samen alles over de bijzondere dieren die op onze planeet rondlopen. Met het boekje ‘Muis ontdekt’ kun je samen de wereld ontdekken. Ideaal voor alle nieuwsgierige kleintjes onder ons, of als hulpmiddel bij het leren van de eerste woordjes. Onze persoonlijke favoriet? Dat is het boekje ‘Muis is jarig’. Hierin beleeft Muis een topverjaardag met alles er op en er aan. Niet alleen leuk om te lezen, maar ook de perfecte manier om je kindje alvast voor te bereiden op zijn of haar grote dag. En omdat wij onze favorieten graag met onze trouwe volgers delen, maak jij nu kans op een gratis exemplaar van dit leuke kinderboekje.

Winactie Muis is jarig

Ben je nieuwsgierig geworden naar het boekje ‘Muis is jarig’ van Lucy Cousins? Doe dan mee met onze winactie, wij mogen namelijk een exemplaar verloten onder onze trouwe bezoekers.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like dit bericht
  • Tag 2 andere mama’s die dit boek ook zouden willen winnen
  • Volg ons op Instagram @kinderfavorites
  • Extra winkans: deel dit bericht op je tijdlijn of via de stories

Lees jij vaak samen met je kind? En zo ja, wat zijn jullie lievelingsboekjes?

 

Meer informatie over verkoopadressen en prijzen? Of kan je niet wachten totdat de winnaar bekend is? Kijk dan snel verder via onderstaande link:

 

Koop de hele collectie HIER!

1 Comment on Winactie: Muis is jarig

  1. Wij lezen altijd voor het slapengaan een boekje. Soms ook tussendoor. De boekjes van Muis (dus ik doe graag mee) en Gonnie en Gijsje zijn hier favoriet.

Comments are closed.