Een leuke pet vinden wij een must voor iedere kindergarderobe. En dan vooral voor jongens. Wij delen vandaag bij Kinderfavorites te gekke nieuwe exemplaren caps die je allemaal wilt hebben.

Van Pauline

Koop vandaag hippe caps voor kinderen bij KinderfavoritesDit label lichten we vaker uit bij Kinderfavorites en eigenlijk zijn de reacties zijn altijd positief. Iedere keer weten ze ons bij Vanpauline weer te verrassen met iets nieuws waar we direct enthousiast over zijn. Pauline, de eigenaresse begon deze shop in 2014 met een kleine collectie en is inmiddels uitgegroeid tot een populair label waar zij al haar creatieve ideeën tot uiting brengt. De shop telt te gekke kledingstukken, steps, accessoires, twinning sets en de kindercaps die we vandaag uitlichten. We schaften recent prachtige paraplu’s aan. Maar ook deze staan hoog op ons verlanglijstje.

Caps VanPauline

Deze caps zijn in verschillende kleuren en met verschillende prints in de webshop Vanpauline. Het is mogelijk om voor de bestaande prints te gaan of een naam op te laten drukken. De caps met de tekst ‘Play hard’ zijn hier favoriet. Maar ook over de anderen zijn we heel erg enthousiast. Talloze kleuren en uitvoeringen. Kortom, voor ieder wat wils en voor elke outfit een mogelijkheid.

 

Meer informatie vind je via onderstaande link:

 

Koop de caps HIER!