Is jouw kind een kleine Jimmy Choo, Manolo Blahnik, Christian Louboutin of andere schoenontwerper in dop? Dan is het Kids Only Event van Omoda het evenement waar je kleine creatieveling naar toe wil. Tijdens dit unieke evenement krijgt je kind namelijk de kans om zijn eigen sneakers te designen. Wedden dat je kind met zijn unieke kinderschoenen de show zal stelen op het schoolplein?

e eigen schoenen ontwerpen tijdens het Kids Only Event van OmodaOmoda kennen we allemaal als dé schoenenspecialist van Nederland. Met ruim 250 merken in haar assortiment vind je hier dan ook altijd een perfect paar schoenen voor alle leden van je gezin. Eén van onze favoriete merken die je bij Omoda shopt is Jochie & Freaks. Dit merk is gespecialiseerd in kinderschoenen in de maten 18 t/m 40. Met stoere ballerina’s, coole sneakers, strakke runners en hippe boots scoor je bij Jochie & Freaks dan ook voor ieder wat wils.

Kids Only Event bij Omoda

Tijdens het Kids Only Event mag je kind –samen met de ontwerper van Jochie & Freaks- zijn eigen sneakers designen en kleur geven. Naast dat dit een super leuke ervaring is, levert het evenement dus ook een persoonlijke én super stoere sneaker op. Het Kids Only Event is geschikt voor kinderen tussen de 4 en de 12 jaar en wordt georganiseerd op 3 verschillende locaties en data (Omoda Rotterdam op zaterdagochtend 18 april 2020, Hoofdkantoor Jochie & Freaks Den Bosch op woensdagmiddag 22 april 2020 en Omoda Utrecht, zaterdagochtend 25 april 2020).

Zijn jij en je toekomstige schoenontwerper enthousiast geworden over het Kids Only Event? Laat je kind zichzelf dan snel opgeven op de inschrijfpagina van Omoda! Het is hierbij wel belangrijk dat jullie de schoenmaat invullen op de website. Inschrijven kan vanaf 5 maart, en de inschrijving sluit op 15 maart om 23.59 uur. Is jouw kleintje één van de lucky ones die wordt uitgenodigd voor dit super leuke event? Dan ontvangen jullie voor 18 maart een persoonlijk bericht van Omoda. Begin dus maar alvast met ontwerpen en wie weet loopt jouw kind straks met de mooiste en meest unieke Jochie & Freaks kinderschoenen aller tijden rond. Veel succes!