Wie wordt er nou niet vrolijk van flamingo’s, ananassen en ijsjes?! In mijn eeuwige zoektocht naar leuke spulletjes kwam ik het vrolijke merk SunnyLife tegen. Lees je mee?

SunnyLife

Dit Australische merk is een schot in de roos! Je vindt er alles wat je maar nodig hebt voor een zomerse poolparty of barbecue. Op hun eigen site hebben ze een enorme collectie opblaasfiguren, picknickspulletjes, badlakens en nog veel meer. Het is een beetje prijzig om het naar Nederland te laten versturen, maar gelukkig hebben ze hier wel enkele verkooppunten. Ik vond bij de shop De Gele Flamingo heel veel leuks en zet hier mijn 5 favorieten op een rij!

SunnyLife

Zelf ijsjes maken, altijd een hit!

SunnyLife

Geweldig strandlaken!

SunnyLife

Vrolijke broodtrommel om mee te nemen naar het strand, school of kantoor! Ook verkrijgbaar met een citroen of watermeloen print.

SunnyLife

En deze té leuke trommeltjes! Perfect voor fruit en andere snacks! Ook deze bakjes zijn verkrijgbaar met andere prints.

SunnyLife

Geweldige zwembandjes! De Flamingo’s kocht ik vorige zomer al voor mijn dochter Yuna, maar stiekem vind ik de ananassen ook heel leuk!

 

Welk item is jouw favoriet?

 

Liefs, Joene