De kou houdt nog wel even aan en hoe graag je ook die toffe shorts en t-shirts uit de kast wilt halen, nog even geduld! Daarom zet ik vandaag vijf toffe sweaters voor boys op een rijtje! Lees je mee?

LEES OOK: TIP: Houten BBQ-set

5x stoere sweaters voor de boys

Het voorjaar hangt al een beetje in de lucht: een lekkere zon, sneeuwklokjes die uit de grond komen en zo nu en dan een fluitend vogeltje. Toch is de temperatuur nog erg winters en kun je een warme sweater zeker gebruiken!

sweaters

Geel is dé kleur van aankomend seizoen en hoe tof is deze sweater (gemaakt van 100% organic cotton) met gele Draco? Deze is van het merk Mini Rodini, één van mijn favoriete merken voor jongens. Je shopt de sweater hier voor €45,-.

sweaters

Dit is een geweldige budgettopper die je bij H&M shopt voor €12,99.

 

sweaters

De topper van de SS18 MILK-collectie! De print is geborduurd, wat de sweater een luxe-uitstraling geeft. Te koop via diverse shopping advisors in Nederland voor € 49,95. Via de link kun jij een shopping advisor bij jou in de buurt vinden.

 

sweaters

Een prachtige trui in de kleur van dit seizoen! Ook verkrijgbaar in groen en rood. Door de kleur is de trui ook in het voorjaar lekker door te dragen! Shop deze hier voor € 14,95.

 

 

sweaters

 

Deze prachtige trui is van het Nederlandse merk Maed for Mini. Ook dit is één van mijn lievelingsmerken en hun SS18 Fata Morgana collectie is fantastisch! De trui shop je hier voor € 45,-.

 

Uiteraard kom ik binnenkort ook met heerlijke zomerse inspiratie voor de boys!

 

Liefs, Joene