Elke maand delen wij boekentips op de blog. Wij zijn dol op lezen en meestal gaat er wel een boekje mee als wij op stap gaan. Ideaal hiervoor zijn leuke rugzakjes, maar een leuk boekentasje doet niet onder natuurlijk. Wij zetten vandaag mega schattige, leuke en wasbare boekentasjes in de spotlights. 

>> LEES OOK: Aftellen en belonen met magneetjes

3x Boekentasjes

De boekentasjes die we vandaag uitlichten, zijn niet alleen hartstikke gaaf om te zien, maar hebben ook tal van voordelen. Zo hebben ze verstelbare schouderriemen, een handvat om ze mee op te hangen en een klein zakje aan de voorkant waardoor je ook nog iets kleins kunt opbergen. Maar ook een naamlabel ontbreekt niet. En tot slot zijn ze wasbaar. De tasjes zijn waterafparelend. Dit houdt in dat wanneer je ze wast, ze wel minder mooi blijven. Was ze daarom niet te vaak en op een delicaat programma. De afmetingen zijn 29 x 25 x 10cm. Je kunt kiezen uit de roze ‘Squares’ (1). Die koopt je hier voor €39,90. Of de ‘Cats’ (2) of de ‘Diablo’ (3). Die koopt je eveneens voor €39,90. De ‘Cats koop je hier en de ‘Diablo’ koop je hier.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!