Vandaag schijnt het zonnetje en dat brengt ons direct op ideeën om leuke items voor het strand uit te lichten. We trappen dit seizoen af met strandspeelgoed en de leuke badpakjes en zwembroekjes zijn ook onderweg. Zeker de moeite waard dus om ons nauwlettend te blijven volgen.

Vandaag delen we mooi strandspeelgoed bij Kinderfavorites. Heel leuk speelgoed van goede kwaliteit. Ook mooi om cadeau te doen.

Over Liewood

Het Deense merk laten wij vaker voorbij komen bij Kinderfavorites en keer op keer weten ze ons te enthousiasmeren. Eén van de speerpunten van Liewood is het ontwikkelen van duurzame artikelen waar generaties lang van geprofiteerd kan worden. Daarom wordt er altijd gekozen voor de beste materialen, worden er nooit compromissen gesloten over de werkomstandigheden van de arbeiders en staat een tijdloos en eenvoudig ontwerp altijd centraal. Het assortiment van Liewood is opgedeeld in verschillende thema’s, zodat je de producten geheel op elkaar afstemt. Kies voor de collectie van de kat, panda, het konijn of de beren. Recent is het assortiment van Liewood ook uitgebreid met de vrolijke serie Leo Beige Beauty in een prachtig luipaardprintje!

Het strandspeelgoed

Deze set strandspeelgoed van Liewood ben je niet alleen gegarandeerd van heel veel speelplezier maar is ook weer geweldig om te zien. Het bestaat uit een emmertje, een scheptje en een viertal figuren. Hiermee maak je ongetwijfeld een prachtig zandkasteel.

 

Check voor meer informatie over het verkoopadres en de prijs onderstaande link:

 

Koop het speelgoed HIER!