Hoedjes zijn hot! En gelukkig maar want het is met deze hitte essentieel om de hoofdjes van je kids koel te houden. En als ze dan ook nog eens fashionable zijn is dat helemaal mooi meegenomen. Ik heb vandaag 10 toppers voor je op een rij gezet, zowel voor boys & girls. Dat wordt weer lekker shoppen! 

Met hoedjes kan je namelijk perfect een outfit afstylen. Of je nou naar het strand gaat, naar de speeltuin of uit met papa en mama. Met een leuke hoed scoor je altijd punten.

8x Hippe hoedjes

Vandaag was het ontzettend heet. In Nederland moet het dan weer direct een soort van doorslaan. Ik ben met Olivia naar de Linnaeushof geweest en was een hoedje echt geen overbodige luxe, maar gewoon een essentieel item. Dit gaf mij direct inspiratie om de leukste hoedjes voor je op een rij te zetten. hippe hoedjes voor kids

Dit leuke hoedje met oortjes en gezichtje koop je hier voor €9,95.hippe hoedjes voor kids

Deze hoed met contrasterende rand en gekleurd bandje koop je hier voor €9,95. hippe hoedjes voor kids

Ook een hoed met een roze strik is voor girls een ultiem modeaccessoire. Je koopt hem hier voor €9,95.hippe hoedjes voor kids

Ook bij Mango kan je terecht voor leuke strohoedjes. Wat vind je bijvoorbeeld van deze driekleurige strohoed? Je koopt hem hier voor €9,99.

hippe hoedjes voor kidsKatoenen hoedjes vind ik zelf altijd wel praktisch, mede omdat ik ze ook kan wassen. En dat vind ik wel zo fris. Deze katoenen muts met pijltjes koop je hier voor €7,99. hippe hoedjes voor kids

Ook Mango heeft een hoedje opgenomen in de collectie met een gezichtje. Zo schattig! Je koopt hemt hier voor €9,99. hippe hoedjes voor kidsElodie Details ken je waarschijnlijk van de te gekke luiertassen, voetenzakken en buggy’s met prachtige prints. Maar ook binnen de collectie vallen deze hoedjes. Verkrijgbaar in diverse prints en je koopt ze hier voor €32,00 per stuk.

hippe hoedjes voor kidsDit leuke hoedje is van Benetton en koop je hier voor €15,95.hippe hoedjes voor kids

Ook deze set deed mijn hart sneller doen kloppen. Je koopt de twee hoedjes hier voor €20,50.hippe hoedjes voor kids

Pompoenen zijn het helemaal op dit moment. En hoe leuk is deze hoed dan ook, inclusief 3 pompoenen? Je koopt hem hier voor €24,95.

 

Foto credits: Elodie Details.