Wij van Kinderfavorites zijn dol op mooie, exclusieve shops en merken. Vandaag lichten we een merk uit waar we razend enthousiast over zijn, namelijk Donsje. Donsje is een exclusief kindermerk dat is opgericht in 2013 en staat bekend om onweerstaanbaar schattige designs, waar niet alleen kinderen dol op zijn, maar zeker ook hun ouders. Ons oog wil immers ook wat en dan nog maar niet over de kwaliteit te spreken.

De achtergrond van Donsje

Alle producten zijn direct herkenbaar dankzij hun bijzondere designs en verfijnde details. Alle producten worden met de hand gemaakt van premium leer en kwalitatieve stoffen. Kortom je hebt echt een pronkstuk in handen met ieder item uit de collectie. Deze materialen worden zorgvuldig op op duurzaamheid geselecteerd en hierbij alleen gebruik gemaakt word van de beste selectie. Er worden alleen veilige materialen gebruikt die zijn getest en voldoen aan strenge Europese regelgeving. Donsje werkt samen met toegewijde fabrieken, waar lokale ambachtslieden in een veilige en positieve werkomgeving werken tegen een eerlijk loon. Ook leuk om te weten is dat Donsje een deel van haar winst doneert aan de Shining Star foundation, een school in Nairobi die is opgezet door de oprichters van Donsje.

De collectie

Inmiddels bestaat de collectie uit veel meer dan de schattigste babyschoentjes, mooie kinderschoenen en de leukste tasjes. Je vindt hier namelijk een uitgebreide kledingcollectie waar je hebberig van wordt. En ook de accessoires laat ons hart sneller kloppen. Wij geven je graag een impressie met onderstaande foto’s.

 

Meer informatie over de gehele collectie vind je via onderstaande link:

Bekijk de hele collectie HIER!