Zoals jullie van ons gewend zijn lichten we in deze rubriek regelmatig een kinderwebshop uit waar wij van Kinderfavorites fan van zijn. Deze keer is dat Bij en Mus, een super leuke webshop met kinderkleding (en heel veel meer items voor kinderen én hun mama’s) van allerlei hippe merken zoals Say Please, Bonjour Little en Ammehoela.Bij en Mus, een super leuke webshop met kinderkleding (en heel veel meer items voor kinderen én hun mama’s) van allerlei hippe merken

Bij en Mus

Bij en Mus is opgericht door de schoonzusjes Susan en Jessica. Beide dames hebben een passie voor kinderkleding en ondernemen. Hierdoor runnen ze niet alleen een succesvolle en super leuke webshop maar hebben ze ook onlangs een eigen conceptstore in Meppel geopend. Bij en Mus streeft er hierbij naar om merkkleding te verkopen die niet alleen hip en mooi is, maar die ook duurzaam en veilig is. Daarnaast heeft Bij en Mus meerdere initiatieven lopen om bijvoorbeeld het plastic gebruik te verminderen binnen hun bedrijf en om de flora en fauna in ons land een handje te helpen. Bij en Mus draagt namelijk graag bij aan een betere wereld voor zowel onszelf als onze (klein)kinderen!

Kleding

In de webshop van Bij en Mus vind je merkkleding voor zowel baby’s als wat oudere kindjes. Zo zijn wij laaiend enthousiast over de merken Say Please, Daily Brat en Bonjour Little voor Liam. Absolute favoriet momenteel is het boxpakje Tonka van Bonjour Little. In dit pakje ziet Liam er niet alleen om op te vreten uit, hij is ook nog eens super comfortabel voor zowel Liam als onszelf. Zo is het boxpakje Tonka gemaakt van een zacht materiaal en helemaal aangepast op het babyleven. Hierdoor trek je hem eenvoudig aan en uit (wat normaal gesproken best lastig is bij een bewegelijke baby) en beschikt het pakje over voetjes (wat erg handig is bij kindjes die graag sokjes uit trappelen). Tot slot is het boxpakje gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen, milieuvriendelijk, geproduceerd zonder giftige stoffen en geschikt voor gevoelige huidjes. Wat willen jij en je baby nog meer?

Merken voor oudere kids

Naast babykleding vind je bij Bij en Mus ook merkkleding voor wat oudere kindjes. Onder andere de merken Mainio, Be Kind, Ammehoela en Cos i said so zijn favorieten in huize Kinderfavorites. Voor Olivia hebben we bijvoorbeeld de ‘Happy Human’ sweater van Cos i said so gekocht. Deze sweater is gemaakt van een super fijn materiaal, verkrijgbaar in verschillende kleuren en staat haar prachtig. Sowieso vinden we de collectie van het Belgische merk Cos i said so – die bestaat uit hippe basics voor blije kindjes – een echte aanrader om te bekijken. Bij en Mus, een super leuke webshop met kinderkleding (en heel veel meer items voor kinderen én hun mama’s) van allerlei hippe merken.Tot slot vind je bij Bij en Mus naast kinderkleding heel veel andere leuke items. Denk hierbij aan speelgoed, boeken, verzorgingsproducten, kraamcadeaus of originele musthaves voor alle (toekomstige) mama’s. Ben je nieuwsgierig geworden naar het boxpakje Tonka van Liam en de Happy Human sweater van Olivia? Bekijk deze dan via de volgende links. Schenk jezelf daarnaast een lekker kopje thee in en ontdek de rest van deze toffe webshop op je gemak. Wij weten namelijk zeker dat je bij Bij en Mus slagen zult!

De directe links naar de items van Olivia en Liam:

 

Koop de sweater van Olivia HIER!

 

Koop het boxpakje HIER!

 

Het leuke pakje van Liam is ook verkrijgbaar in bijpassend poppenpakje. Te leuk toch?!