Eerlijk is eerlijk, shoppen voor een meisje is soms net wat leuker dan voor een jongen. Hoe gaaf is het namelijk om ein-de-lijk alle items te kunnen kopen waar je zelf als klein meisje van droomde. Waar je al dit speelgoed (en nog heel veel meer) kunt vinden?
Dat is bij Sassefras. Deze webshop is gespecialiseerd in meisjes speelgoed voor meiden van 0 tot 6 jaar. En aangezien niet alleen Olivia fan is van Sassefras maar stiekem wij (en haar vriendjes) ook, vertellen we je graag meer over deze leuke webshop.Sassefras: de leukste webshop voor meisjes met veel houten en roze speelgoed. Maar er is veel meer en soms ook leuk voor jongens.

De webshop Sassefras

Sassefras is opgericht door een moeder die dol is op meisjes speelgoed. Helaas bleek haar eigen dochtertje iets minder van poppen en theekransjes te houden dan ze had gehoopt. Om deze teleurstelling te verwerken, besloot ze zich compleet uit te leven met meisjes speelgoed in haar eigen webshop. En met succes, inmiddels is Sassefras uitgegroeid tot een enorm leuke webshop met een ruim assortiment aan houten speelgoed, meisjes speelgoed en andere originele items (die natuurlijk ook gewoon geschikt zijn voor jongens!).Sassefras: de leukste webshop voor meisjes met veel houten en roze speelgoed. Maar er is veel meer en soms ook leuk voor jongens. In een webshop met meisjes speelgoed mogen uiteraard de poppen niet ontbreken. Bij Sassefras vind je daarom de mooiste poppen van bekende merken zoals Jellycat en Alimrose. Daarnaast zijn wij een enorme fan van het houten speelgoed van Sassefras. Sassefras is namelijk echt een walhalla voor alle liefhebbers van houten speelgoed, met een ruime keuze aan de leukste items van de beste kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houten babygyms, balansborden, speelhuisjes, hobbelpaarden en nog veel meer.

Sassefras: de leukste webshop voor meisjes met veel houten en roze speelgoed. Maar er is veel meer en soms ook leuk voor jongens. Ook de ball pit met 200 gekleurde ballen is een absolute favoriet in huize Kinderfavorites. Niet alleen Olivia en haar vriendjes hebben hier al uren speelplezier aan beleefd, we kunnen gerust concluderen dat de ballen pit dé trekpleister van de buurt is geworden. Alle kindjes willen wel een duik nemen in de ballen. Extra fijn hierbij vinden we dat de ball pit uitgebreid getest is. Hierdoor weten we zeker dat de ball pit veilig is én jarenlang meegaat. Tot slot vind je bij Sassefras originele en erg schattige decoratie voor de kinder- of babykamer zoals speeltentjes, tafeltjes, stoeltjes en zitzakken. De roze fluwelen bunny zitzak is bijvoorbeeld heerlijk zacht en de plek waar alle meisjes willen zitten. Zo sleept Olivia de zitzak het liefst de hele dag met zich mee door huis. Want hoewel we echt wel over fijne stoelen en banken beschikken, gaat er volgens Olivia niks boven haar eigen fluwelen bunny zitzak. Sassefras: de leukste webshop voor meisjes met veel houten en roze speelgoed. Maar er is veel meer en soms ook leuk voor jongens.

Droom jij graag weg bij meisjes speelgoed en houten speelgoed? Of ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een meisje? Neem dan snel een kijkje bij Sassefras via onderstaande links!

 

Bekijk de hele collectie HIER!

 

Koop de ballenbak HIER!

 

Je koopt de zitzak HIER!