Ons nieuwe huis (waarvan jullie de verhuizing ongetwijfeld langs hebben zien komen op onze kanalen) begint eindelijk vorm te krijgen. De meubels staan weer op hun plekje, alles heeft een nieuw likje verf gekregen en bijna alle dozen zijn leeg geruimd. Ook de kamers van Olivia en Liam zijn zo goed als af. Het enige wat nog miste was een mooie slaapkamerlamp voor Olivia. Wij lichten het mooie label Cotton Ball Lights uit voor de kinderkamer | KinderfavoritesIn de VTwonen kwamen we echter de superleuke Cotton Ball Lights tegen. En na het bezoeken van hun website waren we helemaal om: deze unieke en fair-trade lamp moest het worden!

Cotton Ball Lights

Cotton Ball Lights is een Nederlands merk opgericht door Luc Clement. Tijdens zijn vakantie in Thailand raakte hij gefascineerd door een prachtige lichtslinger met katoenen balletjes eraan. Tijdens zijn vakantie groeide het idee om deze lichtslingers in Nederland te gaan verkopen en (inmiddels een aantal jaar verder) is Cotton Ball Lights een feit. Het bedrijf richt zich hierbij niet alleen op lichtslingers, maar ook op allerlei andere soorten lampen en woonaccessoires. Belangrijk hierbij is dat alle producten fair-trade worden gemaakt, onder de beste en eerlijke omstandigheden voor de plaatselijke Thaise bevolking. Daarnaast is Cotton Ball Lights uniek en een hippe manier om zowel binnen- als buitenshuis een echt vakantiegevoel te creëren.

Drievoudige hanglampen

Voor Olivia hebben we voor drievoudige hanglampen gekozen. Deze hanglampen maken haar kamertje echt af en staan bovendien erg gezellig. Cotton Ball Lights | KinderfavoritesSuper leuk hierbij is dat de hanglampen beschikbaar zijn in diverse kleuren en vier verschillende maten. Zo is je lamp altijd uniek en helemaal afgestemd op jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een lichte kleur die voor mooi zacht licht zorgt, of ga voor een felle kleur die lekker opvalt in de kinderkamer. Daarnaast heb je bij Cotton Ball Lights zelfs de mogelijkheid om de kleur van het snoer en het type ophangsysteem te kiezen. Persoonlijker, unieker en leuker kan het toch haast niet worden?Wij lichten het mooie label Cotton Ball Lights uit voor de kinderkamer | Kinderfavorites

Wat ons betreft is Cotton Ball Light dé tip als je op zoek bent naar een mooie lamp voor de kinderkamer. Daarnaast wisten alle overige producten uit de webshop (van buitenverlichting tot aan boek lampen en letterborden) ook een blije glimlach op ons gezicht te toveren. Niet alleen omdat de collectie gewoonweg erg leuk en origineel is, maar ook omdat we het een fijn idee vinden dat alles fair-trade en door de plaatselijke (en altijd vrolijke) bevolking is geproduceerd.

Ben je benieuwd geworden naar de hanglampen, lichtslingers en de rest van de collectie? Bekijk de website van Cotton Ball Lights dan via onderstaande link.

 

Koop de hanglamp HIER!