Sinterklaas komt alweer bijna naar Nederland en het is dus tijd voor een nieuwe Sintfilm. Ook dit jaar worden de liefhebbers weer op een leuke film getrakteerd: Sinterklaas en het gouden hoefijzer. Ik geef je vandaag een sneakpeak en ik mag maar liefst 3 x 2 kaarten weggeven. Lees snel verder!

Sinterklaas en het gouden hoefijzer

Naar de bioscoop gaan is altijd een leuk uitje om met kids te doen. Het is relatief goedkoop in vergelijking met bijvoorbeeld een dierentuin bezoeken of een pretpark. Vandaag deel ik een leuke kinderfilm over Sinterklaas. Deze is te zien vanaf de herfstvakantie en er zijn veel lovende berichten over verschenen. En hoe kan het ook anders? Dit oer-Hollandse feest is immers voor alle kinderen leuk.

>> LEES OOK: OOTD Girls

Synopsis

De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden, gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel verliest Amerigo een van zijn hoefijzers. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar gouden hoefijzers. Zonder deze magische hoefijzers kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet door gaan?

Winactie

Goed nieuws! Wij mogen 3×2 kaarten verloten onder onze trouwe volgers. Hoe maak je kans?

 • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine.
 • Like de officiële post van de winactie op Facebook.
 • Laat in de comments weten wie jij zal meenemen.

Veel succes! Op vrijdag 10 november maken wij de winnaars bekend.

>> LEES OOK: OOTD Boys

Trailer

Bekijk hier de trailer van de film:

Vanaf welke leeftijd ging jij met je kids naar de bioscoop? Ik heb op het internet rondgekeken, maar zie weinig terug over vanaf welke leeftijd dit geadviseerd wordt. Leuk als je dit met ons wilt delen. Laat je een berichtje achter in de comments?

15 Comments on Sinterklaas en het gouden hoefijzer + Winactie

 1. Super leuk met mijn dochter Noor heen te gaan. Zy is nu 3.5 jaar oud en is 1 keer al in de bioscoop geweest. We gaan duimen.

 2. De sint heeft een groot probleem dit jaar,
  Daardoor is pakjesavond in groot gevaar.
  Bloem mag een eindje gaan rijden op Amerigo door ’t bos
  Hij springt over takken, stenen en over het mos.
  Hij is alleen zijn hoefijzers verloren onderweg,
  Dus de sint en de pieten hebben erg veel pech.
  Amerigo heeft z’n hoefijzers nodig op de daken,
  Zodat hij geen duikelingen zal gaan maken.
  Maar nu hij z’n hoefijzers is verloren,
  Gaat de sint met Bloem gauw zoeken naar enkele sporen.
  Het worden dus spannende avonturen,
  Die van ons wel lang mogen gaan duren.
  Hopelijk loopt het toch nog goed af,
  En loopt het paard van de Sint weer vrolijk in draf.
  Wij (met m’n zoontjes Robin en Bas) zouden deze film graag in de bios kijken,
  of de kadootjes op tijd komen, moet nog blijken…

 3. Leuke winactie!
  Ik ben voor het eerst met Rose gegaan toen ze een jaartje of 2,5 was geloof ik. Wel naar de Kidsbios bij Pathé, daar is het geluid en licht aangepast en draaien ze vaak kortere filmpjes.

 4. Kei leuk voor mijn dochtertje van 3,5 die nu sinterklaas aan het ontdekken is!

 5. Ik zou mijn zoontje Maxim meenemen. Hij is bijna 5 en vindt het allemaal héél erg spannend en super leuk. Hij is nog niet zo vaak in de bios geweest, dit is een prachtige kans!

 6. Ik ga iedere schoolvakantie met mijn nichtjes naar de bioscoop dus deze kaartjes komen goed van pas ?

 7. Leuk! We zijn gek op bioscoopfilms en helemaal met Sinterklaas. Ik vond op het internet dat deze film voor alle leeftijden is

 8. Leuk om met mijn zoontje te gaan! Nog niet zo vaak naar de bios geweest. De eerste keer toen was hij vier.

 9. eigenlijk al vroeg. volgens mij kwam 2 jaar geleden de eerste casper en emma film in de bioscoop? toen was onze jarno 2 of 2,5 jaar en elise 4 of 4,5 jaar en toen gingen we voor het eerst. niet meteen naar pathe, maar naar een kleinere bioscoop. toen een half jaartje later gingen we voortaan naar pathe, dus eigenlijk best wel vroeg al. ging hartstikke goed. ik ga sinds 2 jaar ook elk jaar naar de sinterklaasfilm dus zou hier dolgraag weer heengaan!

Comments are closed.