Mooie kussens zijn een aanwinst voor de baby- of kinderkamer. Daarom waren wij ook zo blij toen ons oog viel op dit unicornkussen. Unicorns zijn hot, heel erg hot! Veel meisjes kunnen er geen genoeg van krijgen. Lees daarom snel verder waar je dit prachtexemplaar koopt. 

>> LEES OOK: Een kijkje in de kamer van Victoria

Unicorn Kussen

Al langer volgen wij BonBon on the Block. Kennen jullie deze boutique al? Hij wordt gerund door Rieke en Marie-Claire. Allebei zijn ze gek op kinderen, mode, accessoires en alles wat daarbij komt kijken. BBOTB is een online boutique waar je nog echte treasures vindt. Zij richten zich puur op de nichemerken en zijn hierin heel uitgesproken. Zij kiezen voor onderscheiding en kwaliteit. Boutique BBOTB is eigenzinnig en bovenal een boutique voor jou, de sophisticated vrouw en moeder die zich tegelijkertijd niets verbeeldt. Ze gaan voor onderscheidende mode-items, uitstekende pasvormen, fijne stoffen en kwaliteit. En ook met dit kussen hebben ze een ware eyecatcher in huis gehaald.

Dit kussen is toch geweldig in elke kamer? Zelfs voor in de huiskamer zal hij niet misstaan. Heerlijke kwaliteit en 100% biologisch Egyptisch katoen. Je koopt hem hier voor €33,95.
Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen! Deel het onder dit bericht of op onze Facebookpagina of Instagramaccount.