Samen naar de bioscoop. Het blijft voor ons een van de favoriete uitjes om met de hele familie te doen, echt een feestje. Gezellig wat drinken erbij en natuurlijk mogen de popcorn en M&M’s hier ook niet bij ontbreken. Binnenkort gaan we weer. Sinds 24 januari 2018 is namelijk de nieuwe bioscoopfilm ‘Diep in de Zee’ te zien in de Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten! 

>> LEES OOK: Gênante peuteruitspraken, herkenbaar?

Het verhaal: Diep in de zee

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. De rebelse Diep is reuze benieuwd naar wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht.

Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontploffen! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Ze moeten op zoek naar een grote walvis, want alleen die is sterk genoeg om de steen te verplaatsen. Onderweg komen de zeediertjes op verbazingwekkende plekken, maar zullen ze ook allerlei gevaarlijke situaties moeten doorstaan. Zullen ze de kolonie kunnen bevrijden?

Winactie

Wij mogen twee kaartjes weggeven aan één van onze trouwe volgers. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Abonneer je op ons YouTube-kanaal en doe een duimpje omhoog bij de laatste vlog.
  • Like het bericht op Facebook.
  • Like de pagina van Onlinelifestylemagazine.
  • Laat in een reactie weten wie je mee wilt nemen naar deze film
  • (Openbaar) delen vergroot je winkans.

Veel succes! Donderdag maak ik de winnaar bekend.

 

3 Comments on Filmtip: Diep in de zee + winactie

  1. Wat leuk. Ik doe graag mee en zou dochter elise meenemen naar de film als verjaardagscadeau! ik volg via youtube en facebook.

  2. Heel leuk. Mijn dochter vindt een middagje naar de bioscoop super leuk. Doe graag mee voor haar.

  3. Jaaaa, superleuk lijkt me deze film! Dolgraag met mijn meiden Elisa en Hannah!

Comments are closed.