Heeft jouw dochter ook al vanaf heel jong een ‘Best Friend’? Dan is dit shirt helemaal voor haar gemaakt. Extra leuk om het ook cadeau te doen aan haar vriendinnetje of de moeder een seintje te geven van dit leuke exemplaar, natuurlijk! ūüėČ

Shirt ‘Best Friend’ bij Roomrosie

Shirt best friend | KinderfavoritesHet shirt heeft een slim-fit model en is gemaakt van een zachte stof. Ideaal om de leukste avonturen in en mee te beleven. Je koopt het hier voor ‚ā¨23,95. Hij is verkrijgbaar vanaf 12 maanden t.e.m. 6 jaar. We like!

Roomrosie

Deze leuke webshop hebben we al vaker uitgelicht bij Kinderfavorites. . En gezien hun mooie shop en visie zal dit zeker niet de laatste keer zijn. Wij hebben een grote liefde voor Antwerpen en laat deze shop hier nou net gevestigd zijn. Roomrosie verkoopt naast deze salopette nog veel meer leuks. We zien hier veel van onze favoriete merken terugkomen. Denk hierbij aan de prachtige bodywarmers van Alwero, Bloomingville, Cam Cam Copenhagen, Konges Sjold, Coz i Sad so en veel meer moois. Allemaal vanuit duurzaam perspectief, en waar aandacht, vakmanschap en liefde in zit.

Wij zijn heel benieuwd of jouw dochter ook al zo’n lief maatje heeft? Tag je de mama in dit bericht?