Het is alweer tijd voor een nieuwe Budget Friday! Elke week gaan wij op zoek naar de leukste budgetitems voor jouw kleintjes. De ene week doen we dat voor boys en de andere week voor girls. Deze week zijn de boys aan de beurt. Lees snel verder en ontdek wat voor leuks wij hebben gevonden en waar je alles koopt in de Budget Friday Boys 20. 

>> LEES OOK: Verhuizen nachtmerrie? Niet met deze tips

Budget Friday Boys 20

  1. Een T-shirt van katoenen tricot met een drukknoopsluiting op één van de schouders. Je koopt het hier voor €6,99.
  2. Leuke short van geweven katoen met verstelbaar elastiek in de taille en een gulp met een knoop. De short heeft fake voorzakken en een fake paspelzak achter. Je koopt hem hier voor €7,99.
  3. Een short van zachte joggingstof met elastiek en een drawstring in de taille, steekzakken en een vastgestikte omslag onderaan de pijpen. Je koopt hem hier voor €9,99.
  4. Zwemshort met een geprint dessin. De short heeft een elastiek en een drawstring in de taille, een fake gulp en een binnenbroek van zachte mesh. Je koopt hem hier voor €7,99.
  5. T-shirt van licht onregelmatig katoenen tricot met een geprint motief. Het model heeft een drukknoop op één van de schouders en een vastgestikte omslag onderaan de mouwen. Je koopt het hier voor €7,99.
  6. Baby denim tuinbroek met handige drukknoopjes voor het makkelijk aan- en uitkleden. Verder zitten er op het voorpand diverse applicaties. Je koopt hem hier voor €9,99.
  7. T-shirt met ronde hals en korte mouwen en met de tekst ‘STAR’ op het voorpand. Je koopt het hier voor €5,95.
  8. Tot slot een zwemshort met haaien. Je koopt hem hier voor €8,95.

Wij zijn heel benieuwd of je via de blog ook je kleding koopt? Wij doen ons uiterste best om de leukste items uit te lichten en zijn dan ook altijd benieuwd of jij hierdoor voldoende inspiratie opdoet om lekker te gaan shoppen. Leuk als je dit dan ook met ons deelt via social media of hieronder in de comments!

Volg ons op social media: Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube