Met het heerlijke weer kan een leuk badpakje voor jouw dochter niet ontbreken! Tijd voor Kinderfavorites om op zoek te gaan naar een schattig badpakje en het op de blog te delen. Lees snel verder waar je dit leuke exemplaar koopt. 

> LEES OOK: De leukste zwembandjes

Cute badpakje

Hiep hiep hoera! Claesens viert haar 25ste verjaardag. Een mooie mijlpaal én reden om dit label in het zonnetje te zetten. Wij scoorden hier een prachtig badpakje met ruffles en bloemen, op en top vrolijkheid! Het is verkrijgbaar vanaf maat 92. Je koopt hem voor slechts €28,13.
Naast leuke badkleding verkoopt Claesens ook toffe kinderkleding, ondergoed en kleding voor volwassenen. En ter ere van de 25ste verjaardag shop je nu alles met 25% korting!badpakje

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Ook leuk om de onderstaande artikelen te lezen. Boordevol inspiratie voor warm en lekker weer en optimaal speelplezier voor de kids. Kan jijzelf wellicht een lekker boek erbij pakken of een warme kop thee of koffie drinken. Haal er je voordeel uit!

Zwembadjes voor kids

Speelgoed voor in de tuin