Het einde van de zomervakantie nadert en dan wordt het tijd om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De komende weken helpen wij hier een handje bij en lichten we van alles leuks uit, allemaal in de trend van ‘Back to school’. Deze keer tonen we je vijf toffe broodtrommels! 

>> LEES OOK: Shirt Best Friend

5x Broodtrommels

  1. Echt een coole Petit Monkeybrood broodtrommel voor jongens, meisjes en natuurlijk mag deze ook mee naar je werk. Er staat een pandasnoet op de deksel, geïllustreerd door Suzy Ultman. In de trommel passen twee boterhammen en nog wat lekkers. Extra handig: hij is vaatwasserbestendig. Je koopt hem hier voor €6,95.
  2. Dit prachtige eenhoorn snackdoosje kan gebruikt worden als broodtrommel of als snackdoosje. Je koopt hem hier voor €6,95.
  3. De lunchbox Busy Bugs staat vol grappige insectjes en heeft een mooi groen kleurtje. Hij is erg makkelijk te openen en te sluiten. Ideaal dus voor kindjes klein en groot. Gebruik het op school voor je boterhammetjes, of neem hem mee op pad en bewaar er je lekkere snackjes in! Je koopt hem hier voor €6,95.
  4. Bij Mepal slaag je sowieso voor jouw kleine spruit. Hier vind je namelijk een breed scala aan broodtrommels mét al de lievelingspersonages van tv. Of je nou een Woezel & Pip fan thuis hebt, een Spidermen gek of een groot liefhebber van Elsa of Nijntje, hier koop je het allemaal. Je koopt de boxen hier al voor €8,99.
  5. Tot slot een donkergroene tractor. Hier zal menig jongenshart sneller van gaan slaan. Je koopt hem hier voor €19,95.