Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Girls 28. Ook afgelopen week zijn we weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>>  LEES OOK: Tijd voor korte broekjes

OOTD Girls 28ootd girls 28

Vandaag delen we een leuke outfit of the day in de sale. De legging koop je bij Tuutsjes. Deze webshop wordt gerund door Francien. Zij heeft een passie voor mooie stoffen en oog voor detail. De items die je hier koopt zijn handgemaakt en keurig afgewerkt. Zo ook deze legging met veren. En extra goed nieuws; hij is momenteel in de sale. Je koopt hem nu hier voor €15,95. Het shirt dat we uitzochten kost nu maar €9,74. Je koopt het hier. Om de look compleet te maken, hebben wij er een paar sneakers van Nike onder uitgelicht. Deze kan je je wellicht nog herinneren van een eerder artikel. Maar we vinden ze zo gaaf dat we ze niet vaak genoeg kunnen uitlichten. Je koopt ze hier voor €47,95. Als accessoire gingen we tot slot nog voor een bijpassende haarband. Je koopt hem hier voor €7,50.

 

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne zaterdag!