Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘September musthaves 2019’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Ukkepuk, Mini&Momo en Lazy Lama. Maar ook bij de Kleine Giraffe. Lees daarom snel verder. Alle items kunnen via de roze link worden geshopt. Veel shopplezier! 

September Musthaves 2019
September Musthaves | Kinderfavorites

  1. We trappen de ‘September musthaves 2019’ af met het nieuwe ledikant van Liam. Dit handgemaakte bedje is van zeer goede kwaliteit, heeft een prachtig design en extra leuk: hij kan thuis worden gemonteerd door de eigenaar! Wij zijn razend enthousiast.
  2. Deze ‘Magic Tree’ is de ”Winnaar van de Astra Best Toy For Kids Award 2019!”. Een prestigieuze prijs in speelgoedland. Voor ons is het jeugdsentiment en des te leuker dat dit nog altijd een hit is onder de kinderen.
  3. Dit gepersonaliseerde bordje hebben wij voor Liam ontvangen. Hij is verkrijgbaar met verschillende dieren. En deze lieve ondernemer heeft nog zoveel meer leuks! Je koopt het bordje hier.
  4. Er zijn vele lijstjes beschikbaar van musthaves voor wanneer er een baby op komst is. Slechts enkele items zullen op elk lijstje terug te vinden zijn. Denk hierbij aan een bed, commode en luiers. Maar ook een kinderstoel is een must. De beroemde TrippTrapp is bij allen bekend, denken wij. Maar wist je dat Stokke ook een heel mooi alternatief heeft? Namelijk de Stokke Steps. Die hebben wij uitgebreid met een wipper, de Bouncer. Hij is als losse wipper én als babyzitje op de stoel te gebruiken. Je koopt de stoel hier.
  5. Met deze VTech Kids Lightshow kan je vele kanten uit. Zoals we van VTech gewend zijn, wordt het een groot feest met het speelgoed. Je kunt ermee zingen, muziek maken, hem als wekker gebruiken, behendigheidsspellen spelen en nog veel meer.
  6. Deze loopfiets van Banwood staat nu al voor Liam op z’n verlanglijstje. Uiteraard in vele kleuren verkrijgbaar.
  7. Wellicht was het je al in onze instastories opgevallen? Wij zijn groot fan van de knuffels van Picca LouLou. Wij hebben zelf de walvis en het konijntje, maar deze olifant is ook zo gaaf! En de knuffel is niet alleen een feestje om te ontvangen. Hij wordt geleverd in een doosje, wat op zich al een pronkstuk is. Je koopt de olifant hier.

OOK LEUK: Ukkepuk Meubels in de spotlights!