Bijna elke ouder kent het wel: je kind komt trots het resultaat laten zien van een flinke knipbeurt bij zichzelf of zijn favoriete pop van Baby Alive. Deze knipbeurt is echter niet uitgevoerd door de kapper, maar door een vriendje of je kind zelf. Baby Alive met Magisch Kapsel | Kinderfavorites Kappertje spelen is namelijk een populair tijdverdrijf, waarvan wij ouders niet altijd vrolijk worden. Hoe zonde is het namelijk als je kind met een flinke hap uit zijn pony rondloopt of die mooie pop bijna kaal is geworden? Gelukkig heeft Hasbro inmiddels de oplossing voor alle creatieve mini kappers ontworpen. Deze pop met Magisch Kapsel mag je kind namelijk eindeloos knippen en stylen!

Baby Alive met Magisch Kapsel

De pop met Magisch Kapsel is een schattige pop waarvan het haar vanzelf weer aan kan groeien door het te borstelen met de magische borstel. Hierdoor kan je kindje zich flink uitleven met de magische schaar (let er wel op dat je kind ook daadwerkelijk de magische schaar gebruikt). Na de knipbeurt kan je kind de pop stylen met de bijbehorende accessoires en omkleden. Zo is deze pop klaar om elke dag weer de show te stelen met een nieuwe look! Met de Baby Alive kan je kind zijn creativiteit kwijt, zich uitleven met een rollenspel en je kind kan de pop heerlijk verzorgen en vertroetelen. Al met al dus de ideale cadeautip voor alle poppenmoeders en poppenvaders onder ons!

LEES OOK: Wie kent hem niet? De nostalgische speelgoedboom van Klorofil?

Aangezien Olivia een echte poppenmoeder is, hebben wij haar de Baby Alive met Magisch Kapsel cadeau gedaan. De pop wordt als een echte prinses behandelt en gaat inmiddels dagelijks naar de kapper. Ook als de vriendinnetjes van Olivia over de vloer zijn wordt de pop regelmatig uit de kast gehaald en in de watten gelegd bij de kapper. En we geven het zonder schaamte toe: ook wij van Kinderfavorites hebben de pop wel eens een knipbeurt gegeven!Baby Alive met Magisch Kapsel | Kinderfavorites

De Baby Alive met Magisch Kapsel van Hasbro is geschikt voor poppenmoeders en poppenvaders vanaf 3 jaar. Voor slechts €49,99 doe je deze leuke pop aan je kind cadeau.

 

Je koopt de Baby Alive via deze link:

 

Koop de Baby Alive pop HIER!