Wanneer jouw kindje voor het eerst naar de crèche, gastouder of naar school gaat is dit een grote verandering. Er komt een hoop op je af en je moet met veel dingen rekening houden. My Nametags springt hier op in en helpt het liefst zoveel mogelijk ouders om dit iets makkelijker te maken. Lees snel verder waarom. 

>> LEES OOK: OOTD Boys

My Nametags

Soms kom je als ouders van die dingen tegen die je heel graag eerder had geweten of dat iemand anders je hierop geattendeerd had. My Nametags is zo’n bedrijf. Zij maken gepersonaliseerde instrijklabels en plaklabels die onmisbaar zijn voor ieder kind. 

Op de website kan je gelijk je eigen gepersonaliseerde label ontwerpen. Echt ontzettend eenvoudig. Kies een figuurtje, een tekstkleur en een achtergrond. Vervolgens heb je een mogelijkheid voor de naam met 1 tekstregel, 2 tekstregels of zelfs 3. Ik koos ervoor om Olivia’s naam neer te zetten en haar geboortedatums. Dan weet ik zeker dat haar spullen niet verward zullen worden met een eventuele andere Olivia. Uiteraard was haar achternaam een goed alternatief geweest.

Tot slot zitten er maar liefst 56 stickers op een vel dus je kunt voorlopig voort.

Winactie

Wij mogen 1 set stickers van My Nametags weggeven.

Hoe maak je kans?

  • Like het bericht op Facebook.
  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en My Nametags
  • Laat in de comments weten welke naam jij op de sticker wilt zetten

 

 

 

4 Comments on Tip: My Nametags

  1. Juliet
    Zou heel handig zijn nu ze binnenkort naar de peuterspeelzaal gaat

  2. Ik doe graag mee voor mijn zoontje zodat zijn spullen altijd veilig zijn en niet gauw kwijtraken doordat zijn naam erop staat. En wat een leuke naam tags.

  3. Ik maak graag kans voor dochter Robin; ze heeft nu nog Woezel en Pip stickers, maar dat kan volgend jaar echt niet meer… Aldus zijzelf.

Comments are closed.