Yeah! Vandaag staat er weer een leuke look voor girls op de blog. De look bevat onder meer en pastelkleurige sweater met quote. Deze was liefde op het eerste gezicht! Lees snel verder waarmee we de look compleet hebben gemaakt in de OOTD Girls 49. 

>> LEES OOK: Let’s cuddle met DouDou

OOTD Girls 49

Vandaag hebben we een heerlijke sweater van Roomrosie geselecteerd. Hij is superzacht door het organisch katoen, en de leuke quote maakt hem een volmaakte sweater. Je koopt hem hier voor €49,95. Hieronder hebben wij gekozen voor sweatpants met dots van Carlijn Q. Deze broek is prachtig afgewerkt met een elastische tailleband en taillezakken. Je koopt hem hier voor €27,97. Na de veelgelezen OOTD Boys van afgelopen week, hebben wij wederom voor Spaanse suèdeschoentjes gekozen, ditmaal in het roze. Je koopt ze hier vanaf €40,00. Ook leuk: ze zijn ook verkrijgbaar in vele andere kleuren én t/m maat 47. Volop keus om te twinnen dus!

We maken de look compleet met een haarband met dots. De subtiele glitters die hierin verwerkt zijn, zorgen ervoor dat hij in deze feestmaand helemaal van pas komt. Je koopt hem hier voor €9,90.

Volg je ons al op Pinterest, Instagram en Facebook? Via deze wegen blijf je op de hoogte van de nieuwste artikelen en toffe winacties!