Dr. Martens zijn hot. Heel erg hot. Maar wist je ook al dat er aan de kleinste fashionista’s en fashionisto’s is gedacht? Of liever gezegd, aan de ouders. Want deze zijn zó gaaf! Jouw kleine spruit gaat hier gegarandeerd de show mee stelen.

Dr. Martens Baby

Toen ik voor het eerst babyschoentjes voor Olivia kocht, was ik direct verliefd op al die leuke en schattige schoentjes. Maar ook al tijdens mijn zwangerschap kon ik hier uren winkels voor af struinen. We weten allemaal dat goed schoeisel essentieel is voor de motorische ontwikkeling. En daar speelt Dr. Martens op in. Iedereen kent de klassieke modellen van dit populaire merk. Elk seizoen worden naast deze klassiekers ook andere boots uitgebracht in andere kleuren voor zowel volwassen als kids. Zo deelde ik recent al een van de nieuwe kleuren in de OOTD Girls.

>>>> LEES OOK: OOTD Girls

Maar Dr. Martens heeft ook aan de allerkleinsten gedacht, namelijk met het Aubum Crib Lace-laarsje. Het Auburn Crib Lace-laarsje is gebaseerd op de klassieke 1460 en heeft alle originele handelsmerken, inclusief het gele stiksel, de zwarte rand op de kraag en een hiellus van stof. Het superzachte Kid Lamper-leer beschermt de jonge voetjes en de zachte zool heeft een grappige print met het zoolprofiel van Dr Martens en de tekst ‘Als ik later groot ben, wil ik een 1460 zijn’. Dit laatste verwijst natuurlijk naar de eerder genoemde klassieke modellen.

Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 16. Ze beschikken over een binnenzool waardoor ze optimaal draagcomfort hebben voor jouw kleine spruit. Ook niet geheel onbelangrijk. Wordt dit dan het kraamcadeau van het najaar? Je koopt ze hier voor €54,95

 

Fotocredits: Dr. Martens