Het is tijd voor … OOTD BOYS 49! Dagelijks struinen wij het internet voor je af op zoek naar de laatste trends en de leukste items voor jou en je kids. Ook afgelopen week zijn we voor jullie weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Zo hebben we een heerlijke sweater met coole broek voor je uitgelicht. Lees snel verder wat we nog meer hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. 

>> LEES OOK: VTech 25 jaar + Winactie

OOTD Boys 49

Voor de OOTD Boys van deze week hebben we een complete set van het Nederlandse label Sproet & Sprout uitgelicht. Dit label heeft zowel voor boys als girls de tofste kleding. Het was dan ook niet makkelijk om een selectie van items te maken. Er is namelijk zoveel keus uit zoveel leuks. We hebben toch een poging gedaan en ik denk dat het aardig is gelukt! 😀

We beginnen met een zwart-witte, geblokte, gebreide sweater met ‘Nope!’-applicatie. Echt een topper! Het is nagenoeg onmogelijk om het koud te hebben in deze sweater. Je koopt hem hier voor €59,95. Hieronder hebben we een jeans met ‘rock patches’ gestopt. Deze stoere broek is naast zijn perfecte look ook nog eens comfy door de zachte stof. Je koopt hem hier voor €59,95.

Om de look compleet te maken, hebben wij gekozen voor een paar leren boots van Adam + Yve. Je koopt ze hier voor €59,00. En tot slot voegden we een grijze beanie van Elodie Details toe. Je kleine man kan helemaal stoer de winter door met de prachtige beanies van Elodie Details. De ‘Gilded Grey’ muts heeft een effen grijze kleur met twee zilveren strepen. Hij is gemaakt van katoen en voelt dan ook heerlijk zacht aan. Je koopt hem hier voor €24,90.

Fijne zondag!