Misschien hebben jouw kids nog wel even vrij, maar met het einde van de vakantie in aantocht ben je wellicht al bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. En een nieuwe garderobe hoort hier natuurlijk ook bij. Daarom delen wij dit weekend een leuke look voor zowel boys als girls. Laat jouw kleintje maar schitteren aankomend seizoen. Vandaag vind je een complete look in de OOTD Boys op de blog. Met onder andere de nieuwe collectie van Mini Rodini.

OOTD Boys

Met deze look ben je verzekerd van een stoere outfit die ook nog eens hartstikke leuk is om te zien én lekker zit. Kortom, vele vliegen in één klap.

De sweater koop je bij KIXX-online. Dit is een webshop waar je alle hippe merken van dit moment onder één dak vindt. Maar niet alleen kleding voor newborns, jongens en meisjes, ben je hier aan het juiste adres. Maar ook voor speelgoed en accessoires kan je hier terecht. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat wij fan zijn van deze shop! De sweater koop je hier voor €29,95. Deze joggingbroek bewijst dat joggingbroeken helemaal niet alleen voor sportieve doeleinden te hoeven worden gebruikt. Hij behoort tot de nieuwe collectie van Mini Rodini en je koopt hem hier voor €46,00. En met deze sneakers eronder heb je gegarandeerd een comfortabele, fashionable outfit voor het komende seizoen. Je koopt ze hier voor €70,00. Deze sneakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 19. En natuurlijk mag ook een leuke rugzak niet ontbreken. Handig voor school, crèche of gastouder. Je koopt hem hier voor €24,95.