Weet je waarom wij wél gek zijn op de winter? Door al die leuke collecties die nu in de winkels hangen! Vandaag hebben we weer een te gek setje voor je samengesteld in de OOTD Girls 46. Lees je mee waar je alle items koopt? 

OOTD Girls 46

Vandaag hebben we een complete look samengesteld met een stijlvolle jurk, schattige sneakers en diverse items om de look compleet te maken.

>> LEES OOK: Dierenkoppen

De jurk is van het merk 1+ In the Family. Estela Dress Rose is een hele mooie jurk in een zachte stof. Een leuk detail is het strikje op de voorzijde. Je koopt het hier voor €42,50. De sneakers zijn van Puma en koop je hier voor €54,95.

Om de look compleet te maken, hebben we er een paar kniekousen onder gestopt. Die koop je hier voor €7,95. En wil je er nog een accessoire bij doen, dan is deze haarband een echte eye-catcher. Je koopt hem hier voor €8,95.

 

Wij zijn benieuwd wat je van de rubriek ‘OOTD Girls’ vindt! Zijn er nog shops die we absoluut een keer moeten uitlichten? Wij worden altijd graag geïnspireerd en zouden het supertof vinden als je dit met ons wilt delen. Laat je een reactie achter in de comments?