Wij sluiten dit weekend af met een stoer inspiratielookje in de OOTD Boys 46. De outfit bestaat uit een warme sweater van de webshop Kabouterkinderkleding, een jeans, een hoed en hippe sneakers van Puma. Happy Sunday

OOTD Boys 46

>> LEES OOK: OOTD Girls

De outfit voor boys bestaat onder andere uit een stoere sweater van Tapete. Deze stoere caramelkleurige sweater met grijze olifant erop is een perfecte aanvulling in de kledingkast van jouw zoon. Je koopt hem hier voor €32,95. De sweater hebben wij gecombineerd met een basic jeans van Zara. Lekker makkelijk te combineren en bovenal fijn geprijsd. Je koopt hem hier voor €12,95. Verder zochten we ook nog deze pilotenhoed uit. Wij zijn wij hier groot fan van, met geen pen te beschrijven! Hij is handgemaakt door Lullaby Road. Je koopt hem hier voor €36,95.

Dan blijven over de toffe sneakers van Puma. Ook voor het nieuwe winterseizoen hebben Puma en Tiny Cottons de handen weer ineengeslagen voor een geweldige samenwerking. De upper is van zandkleurig suède, de voering is van textiel met letters en het voetbed is uitneembaar. De sneakers zijn voorzien van elastieken veters, zodat je ze gemakkelijk kan aan- en uittrekken en ze niet hoeft te strikken. Je koopt ze hier voor €69,95.

>> LEES OOK: Kinderkrukjes

Volg je ons al op Facebook, Pinterest en Instagram?