Het is weer tijd voor … OOTD BOYS 5! Dagelijks struinen wij het internet voor je af op zoek naar de laatste trends en de leukste items voor jou en je kids. Ook afgelopen week zijn we  weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>>LEES OOK: Boekentips januari

OOTD Boys 5

We hebben voor de OOTD Boys 5 gekozen voor pants van Little Indians. Je koopt ze hier voor €24,95. De sweater met de tekst ‘Dope’ die we erbij hebben gekozen, is razend populair en daarom nu al verkrijgbaar in pre-order. Je bestelt hem hier voor €32,00. Hij is verkrijgbaar in het zwart of grijs. Om de look compleet te maken, hebben wij er een paar mooie sneakers van Puma onder uitgezocht. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 21 en je koopt ze hier voor €50,00. En de cap is van Vanpauline. Wedden dat je hier leuke reacties op gaat krijgen? Je koopt hem hier voor €17,95.

>> WEEKVLOG 3 gemist? Je kijkt hem hier terug.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!