Shine like a star in deze mooie outfit. Of je dochter naar de crèche, school, opvang gaat of een gezellige verjaardag hebt, met deze outfit scoor je ongetwijfeld punten. Je shopt alle items vandaag via deze blog. 

Shine like a star: OOTD Girls

Elke zaterdag delen wij een complete look op de blog. Wij houden nauwlettend alle trends voor je in de gaten en delen die graag met je. Kortom: laat je inspireren om vervolgens lekker te kunnen gaan shoppen.

Afgelopen week is de nieuwe collectie van Maed for mini gelanceerd en hij is zo gaaf! Vandaar dat wij het dus ook niet konden laten om geen item uit deze collectie op te nemen in een artikel. Deze sweater is toch té leuk? Je koopt hem hier voor €49,00. Een tule rok is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met of zonder malloot of met kniekousen. Je kunt er vele kanten mee op. Deze rok koop je hier voor €9,99 en de kniekousen hier voor €12,00. Stop hieronder Dr Martens. Deze koop je hier voor €80,00. Zelf vind ik ze niet heel goedkoop. Maar wanneer ze enigszins netjes blijven, kan je ze hartstikke goed doorverkopen via bijvoorbeeld Marktplaats. En deze haarband maakt dit leuke lookje compleet. Je koopt hem hier voor €8,95.

OOTD Girls van vorige week gemist? Je leest hem hier terug.