Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Girls 50. Of je hem nu aantrekt bij je dochter voor de feestdagen, voor op een verjaardag, een gewone visite of naar school, zij gaat hier hoe dan ook de blits mee maken! Lees snel verder en word geïnspireerd. 

>> LEES OOK: Kerstoutfits kids met super toffe winactie

OOTD Girls 50

OOTD Girls 50Stripes en tutu’s, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! De combinatie van de twee is dan ook the best of both worlds. En hoe leuk is deze jurk? Een ware eye-catcher voor ieder lief meisje! Je koopt hem voor €24,95.

Over Dr. Martens hebben we al zo vaak geschreven. Wij kunnen het dan ook niet vaak genoeg zeggen: die zijn de investering waard. Ze zijn niet heel goedkoop, maar wel goed voor de voeten, tijdloos en ze maken nagenoeg iedere outfit af. Ben je bang dat je kleintje er te snel uitgegroeid? Niet getreurd, je kunt ze heel goed verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats. Vervolgens kan jij snel weer een maat groter aanschaffen ;-). Je koopt dit paar hier voor €79,99.
Om de look compleet te maken, stylen wij hem af met de pompomspeldjes. Je koopt ze hier voor €5,95. En we voegen ook nog kniekousen van Mingo toe. Je koopt ze voor €12,50.

Wij zijn benieuwd wat jouw favoriete kledingstuk is voor jouw dochter? Wij inspireren graag, maar worden zelf ook graag geïnspireerd. Dit kunnen wij dan ook weer meenemen in volgende OOTD’s. Wij zijn dan ook hartstikke blij als jullie je mening delen! Alvast bedankt daarvoor.

Fijne zaterdag!