Zoals ik vaker op mijn blog heb aangegeven ben ik altijd op zoek naar leuke shops, hippe webshops en de laatste trends om jullie van de allerleukste content te kunnen voorzien. Zo viel mijn oog recent op de webshop Snelle Kruipers. En hier werd ik heel erg blij van. Lees verder en ontdek waarom.

Snelle Kruipers

In de webshop van Snelle Kruipers vind je onder andere items van het merk Crawls. Een merk wat uit Scandinavië komt en daarmee uniek is in Nederland. Ik was razend benieuwd hoe Kitty, de eigenaresse, bij dit merk terecht is gekomen. Zij vertelde mij ze dat tijdens een speurtocht naar nieuwe merken voor haar oude webshop Crawls tegen kwam. Zij raakte hier zo enthousiast over dat zij zich helemaal op dit merk ging focussen om het in Nederland op de kaart te zetten. Een mooie uitdaging en deze blijft, volledig terecht niet onopgemerkt. Zij heeft 4 kinderen en had gehoopt dat zij deze uitvinding 2 kinderen eerder tegen was gekomen. Het scheelt niet alleen een hoop kapotte knieën maar ook een berg frustratie van je kindje dat wel vooruit wil, maar steeds uitglijd.

Onderscheiding

Doordat Crawls nog een relatief nieuw en jong merk is in Nederland en bovendien er nog geen ander vergelijkbaar artikel is op de markt in Nederland weet zij zich haarfijn te onderscheiden en steeds populairder te maken. Zelf loopt Olivia hier thuis alweer een tijdje en had ook dit merk graag eerder leren kennen. Dat had ons een hoop kapotte knieën bespaard gebleven.

Waarom zouden alle moeders in Nederland en België ook kennis moeten maken met dit merk? Hierover zullen velen mama’s het met mij eens worden wanneer je kennis maakt met deze broekjes. Crawls is namelijk een merk dat niet alleen let op het draagbare praktische aspect van het broekje, maar het is ook een eerlijk kledingmerk. Ze spelen hiermee volledig in op de behoefte van vele moeders. Crawls werkt met GOTS gecertificeerde materialen en fabrieken, dus waar je je kleintje ondersteund om zijn eerste stapjes in het leven te zetten, bewaak je ook zijn toekomst door de wereldbol iets beter achter te laten voor hem/haar. Het kruipbroekje is ontworpen om perfect te passen en de bewegingen van het kindje te steunen als ze leren kruipen en hun motorische vaardigheden verbeteren.

Assortiment

Naast de perfecte kruipbroekjes kent haar assortiment ook rompers en sokjes.Ik heb de broekjes van Snelle Kruipers al in een eerder artikel van de ‘Mei Musthaves’ meegenomen. Wellicht kan je dit nog herinneren. Anders lees je hem hier terug.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Snelle Kruipers

1 Comment on In de spotlight: Snelle Kruipers

Comments are closed.