Sneakers alert! Wij hebben supertoffe sneakers gespot voor kids. En nog leuker: ze zijn te twinnen. Wij delen ze vandaag heel graag met je op de blog. Maar wacht niet te lang, want ze vliegen de deur uit! Lees snel verder waar je ze koopt. 

>> LEES/KIJK: Weekvlog 4

Twinning sneakers!

Afgelopen week vroeg ik in een poll op Instagram of jullie graag vaker kindersneakers op de blog terugzien. Er werd volmondig ‘ja’ gestemd, dus ben ik direct voor jullie op zoek gegaan! En ik heb hele toffe exemplaren gevonden, namelijk een paar dat je ook nog kunt twinnen met je kleine spruit. Nog leuker, dus! Deze zwart-witte unisex sneakers zijn makkelijk te combineren. Ze ogen stoer en sportief en zitten ook nog eens comfortabel. Jouw kleintje kan dus naast de show stelen ook heerlijk rondrennen, springen, dansen, etc. De kindermaat is verkrijgbaar vanaf maat 22 en koop je hier voor €79,95. De volwassen maat koop je hier voor €89,95.

LET OP: De sneakers vallen klein en er wordt aangeraden om een maat groter te kopen dan  de normale maat.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!