Met dit koude weer is het tijd voor spelletjes. Voor alle leeftijden kan je wel wat leuks bedenken. Maar vinden jouw kids hetzelfde leuk als wat jij in gedachten hebt? Ik deel vandaag onze favorieten thuis, die zowel voor mij als Olivia een feestje zijn om samen te spelen. En tot slot mag ik nog een hele leuke prijs onder onze volgers weggeven. Lees je mee? 

4x Spelletjes

Eén van onze favorieten is Hamertje Tik. Wellicht had je het al voorbij zien komen in mijn vlog. Ik twijfelde een beetje of dit wel iets voor ons was, aangezien het veelal wordt geadviseerd vanaf 4 jaar. Maar Olivia kan er geen genoeg van krijgen. Er worden leuke platen bij geleverd waarmee je Buurman en Buurman kunt helpen bij hun klussen! Op de kurkondergrond kun je met het hamertje en de kleurige, geometrische houten onderdelen aan de hand van de voorbeelden de mooiste creaties timmeren. Wij vinden het hier ontzettend leuk om zo op een speelse manier de motoriek te trainen. Je koopt deze set hier voor €14,99.

Mijn eerste spelletjesdoos

Deze spelletjesdoos geeft gegarandeerd uren speelplezier. Deze doos is met maar liefst tien spelletjes gevuld en gaat dus niet snel vervelen. Het leuke hieraan vind ik ook dat de spelletjes relatief weinig tijd kosten om te spelen. Hierdoor kan de aandacht wel vastgehouden worden. De spelletjes zijn met liefde vormgegeven en bevatten voor kinderen geschikt houten spelmateriaal.
Deze spellenverzameling laat kinderen door middel van tien geweldige geheugen-, wedstrijd- of kleurenspellen kennismaken met de wereld der spelletjes. De spellen van Mijn Eerste Spelletjesdoos stimuleren het eerste begrijpen van spelregels, samenwerken, geheugen en het herkennen van kleuren.
Je koopt hem hier voor €39,50.

Soggy Doggy, Spin Master

Wie zal als eerste natgespoten worden? Dit is het probleem van Soggy Doggy. Probeer de hond te baden zonder zelf nat te worden! Spelers zetten hun pion op het bord en gooien met de dobbelsteen om de pup te schakelen. Maar wees voorzichtig! Als je splasht, begin je weer terug bij af. Probeer de eerste speler te zijn die de ronde wint! Dit leuke en spannende spel zal het hele gezin bekoren. Dus waar wacht je nog op? Samen te spelen met een uitzinnige en doorweekte hond?
Je koopt hem hier voor €22,99.

Denksport voor Kids

Dit is wat mij betreft echt een musthave! Denksport is voor velen bekend. Waarschijnlijk ligt er bij je ouders of opa en/of oma wel ergens een boekje op tafel. Maar ook voor kids hebben ze geweldige boekjes uitgebracht. Wat ik ook zo handig vind, is dat het kleine boekjes zijn en dat ze dus makkelijk mee te nemen zijn. Zo waren wij afgelopen week sushi gaan eten en dan moet je toch iets verzinnen om het gezellig te houden voor een peuter. En omdat wij er geen voorstander van zijn om haar de mobiel te geven, waren wij op zoek naar een leuk alternatief. En dat is met deze boekjes meer dan goed gevonden. Je hebt al een boekje voor de leeftijd vanaf 2-4 jaar met een mix aan soorten spelletjes.

Denksport voor peuters koop je hier voor €3,75.

Denksport voor kleuters koop je hier voor €3,50.

>>EXTRA LEUK: Wist je dat op drie van de vier titels ook een jaarabonnement genomen kan worden (10% korting indien op onze site afgesloten)? Dan ontvangen kinderen viermaal per jaar een exemplaar thuis! Dit is de link naar de actie.

Winactie

In samenwerking met Denksport mag ik twee boekjes weggeven, een voor peuters en een voor kleuters. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like het bericht op Facebook.
  • Like de pagina van Onlinelifestylemagazine.
  • Laat in een reactie weten of je kans wilt maken op een boekje voor kleuters of voor peuters.
  • (Openbaar) delen vergroot je winkans.

Veel succes! Zaterdag maak ik de winnaar bekend.

1 Comment on 4x spelletjes + winactie

  1. Leuk dat dit er is voor de kleintjes. Ik heb een peuter en een kleuter, ik heb daarom geen voorkeur voor een boekje.

Comments are closed.