Wat een eyecatcher, deze houten schommel. Leuk voor in de kinderkamer of in de speelkamer. En heb je niet zoveel ruimte maar wil je hem wel in de woonkamer hebben hangen? Niet getreurd, want door zijn mooie uiterlijk past hij bij ieder interieur. Lees daarom snel verder waar je hem koopt.

>> Shopping: Sweaterdress met hartjes

Houten schommel

Wat een nostalgie! De houten schommel is er nu in een extra hippe uitgave van Done by Deer. De schommel heeft een zwarte kleur en leuke houten ringen aan de voorkant. Dus hij zorgt niet alleen voor uren speelplezier, maar is ook nog eens heel fijn om te zien. De schommel geeft voldoende ondersteuning voor jouw lieveling tijdens het schommelen, ook iets wat natuurlijk essentieel is. Bovendien is het een superleuk accessoire om in de kinderkamer of speelkamer op te hangen. Door de schommelhaken kan je hem zeer eenvoudig aan het plafond of de deurpost bevestigen. Hij wordt geadviseerd vanaf ongeveer één jaar.
Je koopt hem hier voor €59,95.
Kende jij deze schommel al? En zou jij hem in de kinderkamer ophangen of in de speelkamer/woonkamer? Wij zijn benieuwd en vinden het leuk als je dit met ons wilt delen. Iemand taggen die op zoek is naar zo’n pronkstuk, is natuurlijk ook heel erg fijn. Let’s inspire each other!