Nijntje, wie is er niet groot geworden met dit lieve herkenbare kindervriendje? Dit prachtige houten kinderbankje ‘Miffy My Bench’ van Kids of Scandinavia mag dan ook niet in de collectie ontbreken! Hij is een aanrader voor de speelhoek of op de kinderkamer.

Nijntje bankje | Kinderfavorites

Nijntje bankje

Dit originele kinderbankje met Nijntje erop is ontworpen in Denemarken en gemaakt van hout uit duurzaam Zweeds bos, door Zweedse meubelmakers. Het bankje is geverfd met kindvriendelijke (gifvrije) verf en aan de onderzijde voorzien van een stempel van echtheid. De zithoogte is 25 cm. Het bankje is een geweldig cadeautje voor ieder kind, want wie wordt er niet blij van Nijntje? Perfect te combineren met het tafeltje, stoeltje of krukje uit deze serie. Hij is daarmee een aanrader voor de speelhoek of op de kinderkamer.

Tot slot lichten wij graag kort het merk ‘Kids of Scandinavia’ uit. Deze Schattige, maar tegelijkertijd hoogwaardige interieurproducten voor kinderen worden gemaakt bij het bedrijf Kids of Scandinavia! Aansprekende producten die met het kind ‘praten’, waardoor ze zich betrokken voelen en op een andere manier naar het product kijken. Op basis van deze filosofie is het bedrijf Kids of Scandinavia opgericht.

 

Meer informatie over prijzen en verkoopadres vind je via onderstaande link:

 

Koop het bankje HIER!

 

Wij zijn benieuwd wat je ervan vind? Leuk als je dit met ons deelt onder dit bericht of op onze social media kanalen! Happy Shopping.